Tanıtım SoJoin 1.8 - So_Nacho.1.8.8.RE2 için ( ÜCRETSİZ )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sTak3

Karannes Community
Elmaslar
5
Discord İzni
Minecraft
KutayKeskin

Discord:

VirusluMaske#8318

Herkese selamlar dostlar, Cubido projelerini mc-tr'ye taşımamıştık fakat bu plugini ücretsiz olarak yayınladık ve burada da yararlanmanız için paylaşmak istiyoruz.
İsmi lazım değil sunucu ile hiç bir alakamız veya ilgimiz yoktur. Kendilerine karşı hiç bir sıkıntı içerisinde de değiliz. Piyasada ücretsiz bir şekilde yararlanmaları için paylaşılmıştır.

-= Görseller =-
sjoin.png

sjoin2.png

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

-= Virus Total =-
Virustotal (.zip) :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Virustotal (.jar) :

Not : Ürün fiyatı 0 TL olarak yazılmaktadır. Satın alım işlemini Banka Havalesi olarak 0 TL'den yaptıktan sonra, iletişim kısmından iletişime geçiniz.
Tekrar tekrar sipariş geçmeyiniz, sipariş kodunuzu gün içerisinde sorguladığınızda dosya erişim hakkına sahip olacaksınız.

Son düzenleme:

Sunucu sahiplerinin dikkatini çekmesini beklediğim bu konunun ilgi görmesini beklerdim :/

Bak paylaştın mı bilmiyorum ama bence bunu yapma, eminim ki SonOyuncudaki hileleri bilmem kaç kat arttırıcaksın,

göremedimde dosyayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl