Halil Akdeniz
Skripter | Yardımsever
- Elmaslar
- 28
alakası yokGroup Manager sorun çıkarmıştır, mevcut olanı sil, yeni versiyonu ya da aynısını yine at.
############################################################
# +------------------------------------------------------+ #
# | EssentialsChat | #
# +------------------------------------------------------+ #
############################################################
chat:
# Cogumuz bu bölümü "!" veya "?" konusmalari olarak adlandirir.
# Bu kisimi aktiflestirirseniz, konusmanin basina "!" eklenirse yazdigi her hangi birseyi herkes duyabilir.
# Konusmasinin basina "?" eklerse bu mesaj soru mesaji olarak yönlendirilir.
# Aktiflestirmek için assagida gördüğünüz "radius" basligina, oyuncu normal konuşmasının en fazla ne kadar blok
# Uzakliginda duyulabilecegi
radius: 0
format: '{DISPLAYNAME} &7: &f{MESSAGE}'
group-formats:
kurucu: ' {DISPLAYNAME} &2&l- &9&l{MESSAGE}'
UstaRehber: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
Rehber: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
DenemeRehber: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
Rehber: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
UstaRehber: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
emeraldvip: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
DiamondVip: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
GoldVip: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
Builder: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
Pluginer: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
Reklamci: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
Builder: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
Moderator: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
oyuncu: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &7{MESSAGE}'
Admin: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
antihack: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
pro: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
Denerim saolalakası yok
paketimdeki bir bölmü attım sen burayı kendine göre ayarlaKod:############################################################ # +------------------------------------------------------+ # # | EssentialsChat | # # +------------------------------------------------------+ # ############################################################ chat: # Cogumuz bu bölümü "!" veya "?" konusmalari olarak adlandirir. # Bu kisimi aktiflestirirseniz, konusmanin basina "!" eklenirse yazdigi her hangi birseyi herkes duyabilir. # Konusmasinin basina "?" eklerse bu mesaj soru mesaji olarak yönlendirilir. # Aktiflestirmek için assagida gördüğünüz "radius" basligina, oyuncu normal konuşmasının en fazla ne kadar blok # Uzakliginda duyulabilecegi radius: 0 format: '{DISPLAYNAME} &7: &f{MESSAGE}' group-formats: kurucu: ' {DISPLAYNAME} &2&l- &9&l{MESSAGE}' UstaRehber: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' Rehber: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' DenemeRehber: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' Rehber: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' UstaRehber: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' emeraldvip: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' DiamondVip: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' GoldVip: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' Builder: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' Pluginer: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' Reklamci: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' Builder: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' Moderator: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' oyuncu: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &7{MESSAGE}' Admin: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' antihack: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}' pro: ' {DISPLAYNAME} &3&l>> &6&l{MESSAGE}'
Essentials chatta olan tüm grupları silin kendiniz bir tane oluşturmaya bakın yalnız bunu yaparken dikkat edin yedeğinizi almayı unutmayın faydam dokuncağını sanmıyorum ama denemekte fayda var İyi Forumlar.Düzenlemesi sıkıntı değil ama olmazsa söylerim[DOUBLEPOST=1460475864,1460475525][/DOUBLEPOST]Olmadı. NE yaparsam yapıyım chat değişmiyor
Başlığı çözüldü yap isteyenler, arayanlar yararlansın.Arkadaşlar hiç alakası yokmuş :D İngilizce olarak arattım fakat bulamadım. Başka dil de bilmiyorum (işte burda google çeviri devreye girdi) Almanca arattım sorunu. Factions plugini ile çakışıyormuş. Faction pluginindeki "chatSetFormat": true, yazan yeri "chatSetFormat": false, yapıcakmışız yoksa çakışıyor.
Sorununu çözdüğüne sevindim bende kendi bildiklerimi yazdım yanlış bilgi verdiysem kusuruma bakmayın.Iyi Akşamlar.Iyi Forumlar.Arkadaşlar hiç alakası yokmuş :D İngilizce olarak arattım fakat bulamadım. Başka dil de bilmiyorum (işte burda google çeviri devreye girdi) Almanca arattım sorunu. Factions plugini ile çakışıyormuş. Faction pluginindeki "chatSetFormat": true, yazan yeri "chatSetFormat": false, yapıcakmışız yoksa çakışıyor.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!