Çözüldü Sohbette Grup İsmi Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan CemilReis37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.508
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben kendi serverimde kullanıyorum prefixde var yetkilerde var bir şeyi yanlış veya eksik yapıyorsunuz serverinizin ipi adresini özelden atın isterseniz birde ordan yardım edeyim ?

Acaba Ben Mi Yanlış Biliyorum Prefix Yazı Yazınca ismin yanında çıkan kurucu,admin vb. değilmi Eğer Oysa Şöyle Bişey Denedim Tüm eklentileri başka bir yere attım sadece permissionEX'i bıraktım yine olmadı ismin yanına prefix acaba ek bir eklentimi gerekli ?

Acaba Ben Mi Yanlış Biliyorum Prefix Yazı Yazınca ismin yanında çıkan kurucu,admin vb. değilmi Eğer Oysa Şöyle Bişey Denedim Tüm eklentileri başka bir yere attım sadece permissionEX'i bıraktım yine olmadı ismin yanına prefix acaba ek bir eklentimi gerekli ?
Permissionsex essentials chatlada uyumlu chat ex plugini ilede bende essentials olmadığı için ben chat ex le kullanıyorum ama essentials chatınız varsa onlada sorunsuzca kullanabilmeniz lazım.

Permissionsex essentials chatlada uyumlu chat ex plugini ilede bende essentials olmadığı için ben chat ex le kullanıyorum ama essentials chatınız varsa onlada sorunsuzca kullanabilmeniz lazım.

Bende Essentials Chatle Sorunlu Oluyor Grup Kısmı Çıkmıyor[DOUBLEPOST=1522523303,1522521443][/DOUBLEPOST]

Şimdi Chatex eklentisini indirdim ve oldu her grup için farklı mesaj düzeni yapabilirmiyim ? Nasıl yapabilirim ?[DOUBLEPOST=1522523868][/DOUBLEPOST]Yardım Ederseniz Sevinirim[DOUBLEPOST=1522524551][/DOUBLEPOST]Sorun Çözülmüştür Konu Kilit.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl