Çözüldü Sohbete veya tab'a görsel ekleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AtabeyATA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 523
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AtabeyATA

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Arkadaşlar biraz araştırdım bulamadım ama bu chat'e veya tab'a görsel eklemenin olayı nedir acaba bilen varmı?

itemsadder diye biliyorum bana öyle söylediler

Ücretsiz şekilde yapmak isterseniz unicode karakteri kullanıp bunu bir texture pack ile resim olarak aktarmanız gerekmekte, yapımı reddit ve youtube da yabancı kaynak olarak bulabilirsin.

Mantığı şu şekilde çalışıyor;
╦ Mesela bu karakterden bahsedelim [Bunun için özel kullanım kare sembolleri var onları kullanmanı öneririm]

╦ karakterini texture pack içerisinde sunucu logosu olarak değiştirirsen sohbette ve tab da her ╦ yazısı geldiğinde senin koyduğun logo gelmiş olacak.

Ücretsiz şekilde yapmak isterseniz unicode karakteri kullanıp bunu bir texture pack ile resim olarak aktarmanız gerekmekte, yapımı reddit ve youtube da yabancı kaynak olarak bulabilirsin.

Mantığı şu şekilde çalışıyor;
╦ Mesela bu karakterden bahsedelim [Bunun için özel kullanım kare sembolleri var onları kullanmanı öneririm]

╦ karakterini texture pack içerisinde sunucu logosu olarak değiştirirsen sohbette ve tab da her ╦ yazısı geldiğinde senin koyduğun logo gelmiş olacak.
Link varmı acaba

ben items adder kullanıyorum çoğul olarak ama türkiyede fiyatı biraz tuzlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl