Çözüldü SOHBETE İSİM YAZIP O İSİMLE KOMUT OYNATMA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xPackx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.439
  • Etiketler Etiketler
    skript
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xPackx

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Mesela s kick isim komutunu bir komut yazınca chatten bir isim isticek ve yazdığım isim ile o komutu oynatcak mesela ben ProGamer yazdiysam s kick ProGamer diye oyuncu komutu yapcak simdiden tesekürler gerekli plleri yazmayı unutmayın

Dediğinizi tam olarak anlamadım ama kick sistemi zaten essentialsda var skript ile yapmaya gerek yok. Şöyle bir şey istiyor olabilirmisiniz?
sadece /kick yazayım sonra chata bir isim yazayım o oyuncuyu kicklesin?

Dediğinizi tam olarak anlamadım ama kick sistemi zaten essentialsda var skript ile yapmaya gerek yok. Şöyle bir şey istiyor olabilirmisiniz?
sadece /kick yazayım sonra chata bir isim yazayım o oyuncuyu kicklesin?
hayır kick için değil zaten örnek verddim ben dediğin doğru ama direk komut değil /s kick isim olcak tesekürler

Tam anlayamadım ama AdminFun plugini ile birinin ağzından konuşabilir veya komut yazdırabilirsin örneğin
/af playerchat Nick Selam ben &aNoobum :D gibi veya /af playerchat Nick /warp spawn

Tam anlayamadım ama AdminFun plugini ile birinin ağzından konuşabilir veya komut yazdırabilirsin örneğin
/af playerchat Nick Selam ben &aNoobum :D gibi veya /af playerchat Nick /warp spawn
ben bir menu yapıtyorum o menüye bir seyi eçince o adamla takım oluyorsun ama isim girmesi gerek onunda s team isim ile oluyor

ben bir menu yapıtyorum o menüye bir seyi eçince o adamla takım oluyorsun ama isim girmesi gerek onunda s team isim ile oluyor
valla ne diyeyim hiç bir şey anlamıyorum yazdıklarınızdan biraz düzgün yazarmısınız

/s isim yazınca o oyuncuyla ilgili işlem yapılacak bir menümü düşündünüz yoksa

valla ne diyeyim hiç bir şey anlamıyorum yazdıklarınızdan biraz düzgün yazarmısınız

/s isim yazınca o oyuncuyla ilgili işlem yapılacak bir menümü düşündünüz yoksa
Şunumu diyorsun /s team yazınca bi menü açılcak orda oyuncular olcak ordan birini seççince ona istek gitcek oda /s team İstekAtanNıck yazarsa takım oluyorlar ?

Şunumu diyorsun /s team yazınca bi menü açılcak orda oyuncular olcak ordan birini seççince ona istek gitcek oda /s team İstekAtanNıck yazarsa takım oluyorlar ?
mantıklı yapabilirsen yap online oyuncuların kafası bir menüye gelsin ama menüden fazla online oyuncu varsa ne olcak
bide ben sey istiyordum s team yazınca chateen yazı gelcek sana İSTEDİĞİN KİŞİNİN İSMİNİ YAZ DİYE SENDE YAZINCA /s team yazdiğin kişi diye komutu oynatcak[DOUBLEPOST=1517069438,1517069218][/DOUBLEPOST]GÜZELCE ANLATIYORUM MESELA /komut yazdın
sana mesaj yolicak ve kiminle takım olmak istiyorsan ınun isimin yaz
sende mesela BenYagiz yazdin oda yazdiğin ismi /s takim BenYagiz diye komut oynatcak ne isim yazdiysan oraya o isim gelip oynatıcak komutu

mantıklı yapabilirsen yap online oyuncuların kafası bir menüye gelsin ama menüden fazla online oyuncu varsa ne olcak
bide ben sey istiyordum s team yazınca chateen yazı gelcek sana İSTEDİĞİN KİŞİNİN İSMİNİ YAZ DİYE SENDE YAZINCA /s team yazdiğin kişi diye komutu oynatcak
Kod:
on command "/s team":
    if {teamp.%player%} is false:
        set {teamp.%player%} to true
        send "&6&lTeam &r&7İstedigin kisinin ismini yaz!"

on chat:
    if {teamp.%player%} is true:
        run player command "/s team %message%"
        send "&6&lTeam &r&7İsteğiniz iletildi."
        set {teamp.%player%} to false

Kod:
on command "/s team":
        send "&6&lTeam &r&7İstedigin kisinin ismini yaz!

on chat:
hata vermedi ama çalışmıyor hangi pller lazım acaba

Kod:
on join:

on command "/s team":
        cancel event

on chat:

Sk reload yapın oyundan cıkıp girin ve yeniden deneyin

Kod:
on join:

on command "/s team":
        cancel event

on chat:

Sk reload yapın oyundan cıkıp girin ve yeniden deneyin
tessekürler ama oyuncunun ismini yazınca chate gitmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl