Skript Paylaşımı Sohbet Temizleme [ALINTI]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BloodyX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.755
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Kod:
command /sil:

usage: /sil
  permission: sil.sil
  permission message: &bBunun için yetkin yok.
  trigger:
    loop 200 times:
      broadcast " "
    broadcast "&7&lServer Adı &7- &6&lSOHBET TEMİZLENDİ"
    stop

fullSkript-Server dışında kullanılacağını sanmıyorum. Nereden alıntı yaptığını da yaz.

fullSkript-Server dışında kullanılacağını sanmıyorum. Nereden alıntı yaptığını da yaz.
Yukarıyı Okurmsunuz
Sohbet Temizleme [ALINTI] diye coktan yazdım yorumun için tskler[DOUBLEPOST=1449311065,1449310706][/DOUBLEPOST]
Yukarıyı Okurmsunuz
Sohbet Temizleme [ALINTI] diye coktan yazdım yorumun için tskler
Nerden Alıntı yaptım Alıntı yaptıgım paket burda yok Minecraft türk Girerseniz
link atıyım ordan pakete skript aldım burda yayınladım amacım herkez yararlansın diye
buyur alıntı yaptıgım yerin link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
skript klasöründe vardı sohbet temizleme diye vardı hoşuma giti maksak bilen bilmeyen yararlansın

Kos Kocam Alıntı yazdım okuyunuz yorumun için sagol

Yukarıyı Okurmsunuz
Sohbet Temizleme [ALINTI] diye coktan yazdım yorumun için tskler[DOUBLEPOST=1449311065,1449310706][/DOUBLEPOST]
Nerden Alıntı yaptım Alıntı yaptıgım paket burda yok Minecraft türk Girerseniz
link atıyım ordan pakete skript aldım burda yayınladım amacım herkez yararlansın diye
buyur alıntı yaptıgım yerin link
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
skript klasöründe vardı sohbet temizleme diye vardı hoşuma giti maksak bilen bilmeyen yararlansın

Kos Kocam Alıntı yazdım okuyunuz yorumun için sagol
Bir süre gözlük takmayı ya da beyin jimnastiği yapmayı deneyebilirsin sorduğum tek soru nereden alıntı yaptığındı.
"NEREDEN ALINTI YAPTIN"

verdigim linkten bakarsanız anlarsınız[DOUBLEPOST=1449312837,1449312781][/DOUBLEPOST]mine türk ten alıntı yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl