Çözüldü Sohbet sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ihalitisbackk

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
44
Minecraft
halitisbackk

Discord:

ihalitisbackk#7699

Oyuncuların sohbette &7 gibi renk kodlarını kullanmasını nasıl engelleyebilirim?

essentials.chat.color yetkisini oyuncuların grubunda engellemeniz gerek.

LuckPerms için;
/lp group <grup adı> permission set essentials.chat.color false

GroupManager için;
/mangaddp <grup adı> -essentials.chat.color

essentials.chat.color yetkisini oyuncuların grubunda engellemeniz gerek.

LuckPerms için;
/lp group <grup adı> permission set essentials.chat.color false

GroupManager için;
/mangaddp <grup adı> -essentials.chat.color
olmuyor hocam

1662056802329.png

Yetkisini oyunculardan almayı deneyebilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiye ait yetkilerin tümüne bakabilirsin.

oyuncularda zaten böyle bir yetki yok hocam acaba lpc'den dolayı yapıyor olabilir mi?
LPC dediğiniz LuckPermsChat mi? 2 tane sohbet eklentisi kullanmanız mantıksız olur. Tek bir sohbet eklentisi kullanmanız daha mantıklı. LPC kaldırıp deneyebilir misin?

LPC dediğiniz LuckPermsChat mi? 2 tane sohbet eklentisi kullanmanız mantıksız olur. Tek bir sohbet eklentisi kullanmanız daha mantıklı. LPC kaldırıp deneyebilir misin?
evet chat prefix için lpc kullanıyorum. LPC kaldırmadan halledemez miyim?

Bahsettiğiniz iki eklentide de chat format özelliği bulunuyor. ChatManager daha gelişmiş geldi gözüme. Ekstradan eklenti bulundurmanız mantıksız olur, o anlamda söyledim. Eklenti silmek istemiyorsanız; Oyunculardan "lpc.colorcodes" ve "lpc.rgbcodes" yetkilerini alırsanız sorun çözülecektir.

Bahsettiğiniz iki eklentide de chat format özelliği bulunuyor. ChatManager daha gelişmiş geldi gözüme. Ekstradan eklenti bulundurmanız mantıksız olur, o anlamda söyledim. Eklenti silmek istemiyorsanız; Oyunculardan "lpc.colorcodes" ve "lpc.rgbcodes" yetkilerini alırsanız sorun çözülecektir.
dediğiniz permler zaten mevcut değil hocam ben de anlayamadım neden böyle yapıyor oyuncular rahatlıkla sohbeti kirletebiliyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl