ihalitisbackk
Creeper Evimi Patlattı
- Elmaslar
- 44
- Minecraft
- halitisbackk
Discord:
ihalitisbackk#7699
ihalitisbackk#7699
edoux.
ihalitisbackk#7699
olmuyor hocamessentials.chat.color yetkisini oyuncuların grubunda engellemeniz gerek.
LuckPerms için;
/lp group <grup adı> permission set essentials.chat.color false
GroupManager için;
/mangaddp <grup adı> -essentials.chat.color
Essentials dışında sohbet eklentisi kullanıyor musunuz? (DeluxeChat gibi)olmuyor hocam
ihalitisbackk#7699
chatmanager var hocam.Essentials dışında sohbet eklentisi kullanıyor musunuz? (DeluxeChat gibi)
ihalitisbackk#7699
oyuncularda zaten böyle bir yetki yok hocam acaba lpc'den dolayı yapıyor olabilir mi?Ekli dosyayı görüntüle 209500
Yetkisini oyunculardan almayı deneyebilirsin.eklentiye ait yetkilerin tümüne bakabilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
LPC dediğiniz LuckPermsChat mi? 2 tane sohbet eklentisi kullanmanız mantıksız olur. Tek bir sohbet eklentisi kullanmanız daha mantıklı. LPC kaldırıp deneyebilir misin?oyuncularda zaten böyle bir yetki yok hocam acaba lpc'den dolayı yapıyor olabilir mi?
ihalitisbackk#7699
evet chat prefix için lpc kullanıyorum. LPC kaldırmadan halledemez miyim?LPC dediğiniz LuckPermsChat mi? 2 tane sohbet eklentisi kullanmanız mantıksız olur. Tek bir sohbet eklentisi kullanmanız daha mantıklı. LPC kaldırıp deneyebilir misin?
ihalitisbackk#7699
dediğiniz permler zaten mevcut değil hocam ben de anlayamadım neden böyle yapıyor oyuncular rahatlıkla sohbeti kirletebiliyorlar.Bahsettiğiniz iki eklentide de chat format özelliği bulunuyor. ChatManager daha gelişmiş geldi gözüme. Ekstradan eklenti bulundurmanız mantıksız olur, o anlamda söyledim. Eklenti silmek istemiyorsanız; Oyunculardan "lpc.colorcodes" ve "lpc.rgbcodes" yetkilerini alırsanız sorun çözülecektir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!