Çözüldü Sohbet İletisi Hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Xculus

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
3
Öncelikle merhabalar, BungeeCord sunucusu açtım alt sunucuların yazılımı paper 1.17.1 lobi ve fakelobi adlı 2 alt sunucu açtım ve bunları BungeeCord'a bağladım başarılı bir şekilde çalıştı fakat bir sorun var. fakelobiye AuthMe kurdum ve giriş yapınca veya kaydolunca otomatik olarak lobi sunucusuna atmasını ayarladım, otomatik giriş (session) siteminide ayarladım 1 saat süre ile. Herşey tamam sonra giriş yaptım sunucuya fakelobiye geldim hemen lobiye attı ama hiçbir mesaj yok ne giriş yapıldı mesajı ne otomatik giriş mesajı ne de welcome.txt mesajı hiç biri gelmedi onun yerine "Sohbet iletisi gönderilemedi, sunucu günlüklerini kontrol edin:" şeklinde mesaj geldi. Ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Proxy: BungeeCord
Yazılım: Paper/Bukkit
Sürüm: 1.17.1
Java Sürümü: Java 17

Daha fazla bilgi için yazmanız yeterli olucaktır.

Öncelikle merhabalar, BungeeCord sunucusu açtım alt sunucuların yazılımı paper 1.17.1 lobi ve fakelobi adlı 2 alt sunucu açtım ve bunları BungeeCord'a bağladım başarılı bir şekilde çalıştı fakat bir sorun var. fakelobiye AuthMe kurdum ve giriş yapınca veya kaydolunca otomatik olarak lobi sunucusuna atmasını ayarladım, otomatik giriş (session) siteminide ayarladım 1 saat süre ile. Herşey tamam sonra giriş yaptım sunucuya fakelobiye geldim hemen lobiye attı ama hiçbir mesaj yok ne giriş yapıldı mesajı ne otomatik giriş mesajı ne de welcome.txt mesajı hiç biri gelmedi onun yerine "Sohbet iletisi gönderilemedi, sunucu günlüklerini kontrol edin:" şeklinde mesaj geldi. Ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

Proxy: BungeeCord
Yazılım: Paper/Bukkit
Sürüm: 1.17.1
Java Sürümü: Java 17

Daha fazla bilgi için yazmanız yeterli olucaktır.
Bu mesaj bungeecord veya viaversion ile alakalı. Kimisi bu sorunu .bat/.sh (başlatıcı) değiştirerek, kimisi ise log4j.xml uzantılı dosyayı kaldırarak çözüyor... (Garip)

Bazıları ise şu hata mesajını alıyor:
25e3d1b5b63b1c2a4e3cb77f82a70ccd.png

Eğer sizde de böyle ise ekte verilen eklentiyi güncelleyin.

Kimisi oyuna girince:
upload_2023-10-2_17-19-27.png
ViaVersion(s) eklentilerinin güncel olup olmadığına bakın veya sohbet yönetimi yapan eklentileri kaldırarak tekrar deneyin.
Çözümden pek emin değilim ama viaversion eklentilerinin güncellenmesi belki işe yarayabilir.

İyi forumlar <3

Hocam şu sorunu çözdüm sunucuya girince direk lobiye atıyordu ayarı force_default_server = true olarak değiştirdim ama Sohbet iletisi hatası halen devam ediyor ama sizin resimde gönderdiğiniz gibi değil sadece o yazı çıkıyor 2 noktanın yanında bişi çıkmıyor.
DÜZENLEME: ViaVersion ve diğer pluginler güncel.
Bu mesaj bungeecord veya viaversion ile alakalı. Kimisi bu sorunu .bat/.sh (başlatıcı) değiştirerek, kimisi ise log4j.xml uzantılı dosyayı kaldırarak çözüyor... (Garip)

Bazıları ise şu hata mesajını alıyor:
Ekli dosyayı görüntüle 244312
Eğer sizde de böyle ise ekte verilen eklentiyi güncelleyin.

Kimisi oyuna girince:
Ekli dosyayı görüntüle 244313
ViaVersion(s) eklentilerinin güncel olup olmadığına bakın veya sohbet yönetimi yapan eklentileri kaldırarak tekrar deneyin.
Çözümden pek emin değilim ama viaversion eklentilerinin güncellenmesi belki işe yarayabilir.

İyi forumlar <3

Papi güncelleme olabilir.
+ Region da invisible durumu varsa ondan dolayı bu mesaj çıkıyor.
Görünmez oldugun için mesajı gönderemiyor gibi durum var yazana göre.

papi yok ayrıca regionda invis söz konusu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl