Çözüldü Sohbet Etkinliği Plugin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByVoxar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 123
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ByVoxar

Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
Yıldız Destek
Süper Destek
Onaylı Satıcı
Elmaslar
277
Minecraft
ByVoxar

Discord:

ByVoxar

merhaba forum üyeleri

Sohbet Etkinliği Plugin lazım yardım edebilcek varmı xbuharinin eklentisini kullancaktık kapanmış heralde + olarak xbuhariden satın aldıgım ürünü nasıl indircem hesaba giremiyorum

Dostum öncelikle ne demek istediğini anlayamıyoruz. Yani bir konu açacağın zaman lütfen ya detaylı ya kısa ve öz ama açık şekilde belirt. Neyse konuya dönelim, sanırsam sohbet oyunları plugininden bahsediyorsun. Bir sürü eklenti bulunmakta. DuckDuckGo'da ya da Google'da "ChatGames" diye aratırsan bir ton eklenti karşına çıkacak aralarından işine yarayacakları aşağıda listeledim.

-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

-
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

merhaba forum üyeleri

Sohbet Etkinliği Plugin lazım yardım edebilcek varmı xbuharinin eklentisini kullancaktık kapanmış heralde + olarak xbuhariden satın aldıgım ürünü nasıl indircem hesaba giremiyorum
Buhari stok eklentilerini @Nourse Project 'e devretti. Onlara Discord üzerinden ulaşırsan yardımcı olurlar.

Sohbet Etkinliği eklentisi için de tarayıcınca "Chat Game plugin spigotmc" aratarak beğendiğin ve sana uygun olan eklentiyi indirip kullanabilirsin, bir sürü seçeneğin var.

merhaba forum üyeleri

Merhabalar;

Nourse Project olarak, Buhari Yazılım çatısı altında geliştirilen tüm eklentilerin satış ve dağıtım haklarını resmi olarak devralmış bulunmaktayız. Bu kapsamda, ilgili eklentilerin tüm güncel satış ve destek süreçleri artık bizim tarafımızdan yürütülecektir. Sizleride aramızda görmek isteriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl