Sohbaharın Gözdesi - Minecraft Server Logo

Creative Spects

Türkiye'nin Hizmeti
Elmaslar
453

Discord:

Tolgu#6844

OrV3aQ.png

Böyle Logoları Seviyorum Hoş Geliyor Bana. Kaliteli Olmuş Ellerinize Sağlık. (Skripter Yerine Tasarımcımı Olsaydım Acaba İş işten Geçti Ama :D)

Bu işi sizden başka yapan yok şu an cidden güzel işler çıkarıyorsunuz ama farklı temalar kullanmanızı tavsiye ederim

Aşırı iyi olmuş ya, şu anda forum üzerinde gördüğüm en iyi tasarımlar size ait. Lütfen yalnızca belirli plaformlara saplanmayın ve işinizi daha iyi yerlere taşıyın. İyi günler diliyorum...

Bu işi sizden başka yapan yok şu an cidden güzel işler çıkarıyorsunuz ama farklı temalar kullanmanızı tavsiye ederim
Evet şuan en iyi platformunda biz veriyoruz. Farklı temalarız mevcut fakat fiyat farkları var.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Aşırı iyi olmuş ya, şu anda forum üzerinde gördüğüm en iyi tasarımlar size ait. Lütfen yalnızca belirli plaformlara saplanmayın ve işinizi daha iyi yerlere taşıyın. İyi günler diliyorum...
Çok teşekkürler. Yabancı platformlarda çalışmaktayım ayrıca Türkiyenin en büyük YouTube minecraft kanalı ve en büyük Twitch kanalları ile çalışmaktayız.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl