Çözüldü Smp sunucusu yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rowandbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 100
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rowandbaba

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
rowand

Discord:

rowand

beyler selam mc-tr ekibinden yardım lazım bir smp sunucusu açıyorum şu an yayındayım zaten bayağı bir yol katettik ama fikirlerinize ihtiyacım var

şimdiye kadar yaptıklarım şunlar

• stm project survival haritasını kurdum dünya dosyası olarak import ettim tertemiz oldu

• spawnı rg ile komple kapattım gökyüzünden anakayaya kadar her yer koruma altında

• pvp yaratık doğması yere eşya atma ve yerden alma gibi her şeyi yasakladım

• authme ayarlarını yaptım kayıt olurken mail falan istiyor artık

• skript ile bakiye kd rütbe falan gösteren scoreboard da hazır

sunucuda geyser mc ve via backwards kurulu sürüm de 26.1.2 şu an herhangi bir donma yaşamıyoruz performans iyi

sorum şu sizce bir smp sunucusu nasıl olmalı survival tadını bozmayacak hangi pluginleri kurmalıyım klan claim pazar falan şart mı yoksa sade mi kalsın sizin önerileriniz nelerdir bir smpde şu kesin olsun dediğiniz neler var yardımcı olursanız sevinirim

bunlar şuanki pluginlerim değiştirmem gereken ya da eklemem gerekenleri söyler misiniz yardımcı olmak isteyen olursa discordumu da verebilirim

Ekli dosyalar

• IMG_3733.webp
    IMG_3733.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_3734.webp
    IMG_3734.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 20
1. önerim, skript kullanmaman. Antigravity ile kendi eklentini yazmak ileride sana + olabilir performans açısından ve scoreboard yapıcaksan TAB'da kullanabilirsin sadece

skript gereksiz yük bindiriyor evet onu kaldırdım bugun intellij idea ile buildledim skriptle yaptıklarımı better rtp kurdum bir tane npcye rtp ekledim baska neler yapmalıyım

merhaba skript ile bakiye kd rütbe falan gösteren scoreboard da hazır kullanmışsınız smp sunucusu için sunucu gereksiz yorar tab plugini ile scoreboard yükleyebilirsin

TAB plugini yoksa kurun onun Dışında Claude ile plugin yazıp veya Cursor GitHub ile derleyebilirsiniz bu sayede başka pluginlere muhtaç kalmassınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl