rowandbaba
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- rowand
Discord:
rowand
beyler selam mc-tr ekibinden yardım lazım bir smp sunucusu açıyorum şu an yayındayım zaten bayağı bir yol katettik ama fikirlerinize ihtiyacım var
şimdiye kadar yaptıklarım şunlar
• stm project survival haritasını kurdum dünya dosyası olarak import ettim tertemiz oldu
• spawnı rg ile komple kapattım gökyüzünden anakayaya kadar her yer koruma altında
• pvp yaratık doğması yere eşya atma ve yerden alma gibi her şeyi yasakladım
• authme ayarlarını yaptım kayıt olurken mail falan istiyor artık
• skript ile bakiye kd rütbe falan gösteren scoreboard da hazır
sunucuda geyser mc ve via backwards kurulu sürüm de 26.1.2 şu an herhangi bir donma yaşamıyoruz performans iyi
sorum şu sizce bir smp sunucusu nasıl olmalı survival tadını bozmayacak hangi pluginleri kurmalıyım klan claim pazar falan şart mı yoksa sade mi kalsın sizin önerileriniz nelerdir bir smpde şu kesin olsun dediğiniz neler var yardımcı olursanız sevinirim
şimdiye kadar yaptıklarım şunlar
• stm project survival haritasını kurdum dünya dosyası olarak import ettim tertemiz oldu
• spawnı rg ile komple kapattım gökyüzünden anakayaya kadar her yer koruma altında
• pvp yaratık doğması yere eşya atma ve yerden alma gibi her şeyi yasakladım
• authme ayarlarını yaptım kayıt olurken mail falan istiyor artık
• skript ile bakiye kd rütbe falan gösteren scoreboard da hazır
sunucuda geyser mc ve via backwards kurulu sürüm de 26.1.2 şu an herhangi bir donma yaşamıyoruz performans iyi
sorum şu sizce bir smp sunucusu nasıl olmalı survival tadını bozmayacak hangi pluginleri kurmalıyım klan claim pazar falan şart mı yoksa sade mi kalsın sizin önerileriniz nelerdir bir smpde şu kesin olsun dediğiniz neler var yardımcı olursanız sevinirim