iEnderFefe
Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
- Elmaslar
- 1
- Minecraft
- iEnderFefe
Discord:
efe28
efe28
ellegans.
efe28
bu pluginler donut smpyemi ait bide sunucunun temeli hangi fork ile atılması gerekilir mod vs olcakGenel olarak donutsmp benzeri pluginler kullanılıyor
bu linkde bol bol donutsmp plugini bulabilirsinDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
mashe1337
Smp sunucu pluginleri nedir acaba hangi pluginler kullanılıyor güncel olarak
efe28
Ben kendim kurmak istiyorım ama hangi forkları kullancam kurulum yapamk için paper filanmıDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hazır paket arıyorsanDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
mashe1337
Paper / Purpur / Leaf kullanabilirsiniz.. 3'üde iyi.Ben kendim kurmak istiyorım ama hangi forkları kullancam kurulum yapamk için paper filanmı
leaf 1.21.4 kullanBen kendim kurmak istiyorım ama hangi forkları kullancam kurulum yapamk için paper filanmı
efe28
Papermi leafmıPaper / Purpur / Leaf kullanabilirsiniz.. 3'üde iyi.
mashe1337
Leaf eklenti desteği konusunda daha az bir platform ama çok daha performanslı. Paper ise performansı ortalamanın üstünde ve eklenti desteği fazla.Papermi leafmı
efe28
Hocam şimdi paper pluginler için galiba leafte modlar için dimiLeaf eklenti desteği konusunda daha az bir platform ama çok daha performanslı. Paper ise performansı ortalamanın üstünde ve eklenti desteği fazla.
hayır leaf bukkit ve paper eklentilerini de destekliyor modlarla alakası yokHocam şimdi paper pluginler için galiba leafte modlar için dimi
efe28
leaf ile ben hem voice chat hemde paper pluginler vs kullanabilirmiyimhayır leaf bukkit ve paper eklentilerini de destekliyor modlarla alakası yok
darthstrafe
Evet kullanabilirsiniz fakat paper kullanmanı öneririmleaf ile ben hem voice chat hemde paper pluginler vs kullanabilirmiyim
efe28
Paperde çalışcakmı sorunsuzEvet kullanabilirsiniz fakat paper kullanmanı öneririm
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!