ByVoxar
yok maalesef olmadı biraz daha eski sürümleri yüklemeyi deneyeyim mi?Merhaba eklentinin başka bir sürümünü yükleyip tekrar deneyin eğer sorununuz çözüldüyse, lütfen 'çözüldü' olarak işaretlemeyi veya belirtmeyi unutmayın.
ekran görüntüsü buMerhaba eklentinin başka bir sürümünü yükleyip tekrar deneyin eğer sorununuz çözüldüyse, lütfen 'çözüldü' olarak işaretlemeyi veya belirtmeyi unutmayın.
ByVoxar
her spawner için geçerli aktive olmuyo (aternostan açtım ona nerden bakıcam?)başka bir spawner alıp koymayı denermisin birde mc logs üzerinden latest log iletirmisin
ByVoxar
çalışmıyor o zamanaternosda bildiğim kadarıyla logs dosyası oluşmuyor 1.3.6 sürümünden daha yüksek bir sürüm kurun
evet denedim çalışmıyorsunucunuzun taban sürümü 1.21.8 diiğilmi nasıl çalışmıyor 1.6.2 sümünü kurun
1.3.6 da çalışmaya başlıyor şuan 1.6.2 sürümünü yükledim fakat hiçbirşeyilde yanıt vermiyorsunucunuzun taban sürümü 1.21.8 diiğilmi nasıl çalışmıyor 1.6.2 sümünü kurun
desteğiniz için sağolun 1.3.0 sürümünü yükledim ve çalışmaya başladısunucunuzun taban sürümü 1.21.8 diiğilmi nasıl çalışmıyor 1.6.2 sümünü kurun
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!