Skript Paylaşımı Smart Antibot ALPHA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Smart
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.531

Skript nasıldı?

• Tam aradığım.

Oy: 1 12,5%
  • Güzel

Oy: 1 12,5%
  • İyi

Oy: 0 0,0%
  • Normal

Oy: 0 0,0%
  • Kötü

Oy: 2 25,0%
  • Kullanışsız

Oy: 4 50,0%

• Kullanılan toplam oy
    8
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Smart

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
Smart_GG

Discord:

?????? ???#9988

Merhabalar.Bugün geçenlerde yazdığım Smart Antibot ALPHA'yı göstereceyim.​
Oylamadan beğenip beğenmediğinizi veya yorumlar kısmından ayrıca bir yorum atabilirsiniz eleştiriye açığımdır.​
Ayrıca skripti options: kısmından konfigüre edebilirsiniz ve Skript %100 bana aittir ve eğer bu skripti paylaşacaksanız​
lütfen benim yaptığımı belirtiniz.​
Kod:
options:
    sunucuisim: &b&lSmartYZS Network ## Buraya kendi sunucunuzun ismini giriniz.
    p: &a&lSmart &c&lAntibot &f&l> &7
    pe: &a&lSmart &c&lAntibot &f&l> &c

variables:
    {antibot.acik} = false

command /smartantibot [<text>]:
   permission: "smartsk.antibot"
   trigger:
      if arg-1 is "kapat":
         send "{@p} Smart Anti Bot Başarıyla Kapatıldı." to player
         set {antibot.acik} to false
      if arg-1 is "aç":
         send "{@p} Smart Anti Bot Başarıyla Açıldı." to player
         set {antibot.acik} to true
      if arg-1 is "yardım":
         send "    &b&lSmart &a&lAntiBot &c&lALPHA &8by: &aSmart_GG" to player
         send "       &e&lKOMUTLAR : " to player
         send "&d/smartantibot yardım &c: &eBu sayfayı gösterir." to player
         send "&d/smartantibot aç &c: &eSmart AntiBotu açar." to player
         send "&d/smartantibot kapat &c: &eSmart Antibotu kapatır." to player
         send "" to player
         send "&dBilgi : &eSkripti konfigüre etmek için skripte gelip optionsı değiştirebilirsiniz." to player
         send "&bAynı zamanda yakında yeni sürüm çıkacaktır! Smart AntiBot kullandığın için teşşekürler." to player

if arg-1 is not set:
         send "    &b&lSmart &a&lAntiBot &c&lALPHA &8by: &aSmart_GG" to player
         send "       &e&lKOMUTLAR : " to player
         send "&d/smartantibot yardım &c: &eBu sayfayı gösterir." to player
         send "&d/smartantibot aç &c: &eSmart AntiBotu açar." to player
         send "&d/smartantibot kapat &c: &eSmart Antibotu kapatır." to player
         send "" to player
         send "&dBilgi : &eSkripti konfigüre etmek için skripte gelip optionsı değiştirebilirsiniz." to player
         send "&bAynı zamanda yakında yeni sürüm çıkacaktır! Smart AntiBot kullandığın için teşşekürler." to player

on first join:
   {antibot.acik} is true:
      kick the player due to "{@sunucuisim} Doğrulama %newline% &r&eDoğrulandınız.Lütfen yeniden giriş yapınız"
NOT : Sunucunuza girdiğinizde ilk skripti koyduğunuzda Antibot kapalı olacaktır /smartantibot aç komutu ile açmanız gerekecektir.​

Son düzenleme:
Sunucuya bağlantı geldikten sonra kick atmanın pek bir faydası olacağını düşünmüyorum.

Sunucuya bağlantı geldikten sonra kick atmanın pek bir faydası olacağını düşünmüyorum.
Ancak Sunucuya Bot atıldığında botların isimleri rastgele gelir ve genelde ikinci bağlantı olmaz ve bu şekilde botların en azından 50%si 60%ı sunucuya bağlanamaz.Tabii ki profesyonel bir şey değil ancak başka pluginlerle kullanıldığında işe yarayabileceğini düşündüm.

Ancak Sunucuya Bot atıldığında botların isimleri rastgele gelir ve genelde ikinci bağlantı olmaz ve bu şekilde botların en azından 50%si 60%ı sunucuya bağlanamaz.Tabii ki profesyonel bir şey değil ancak başka pluginlerle kullanıldığında işe yarayabileceğini düşündüm.
bir çok bot atma şeyinde zaten tekrar girme özelliği bulunuyor

Bu tarz saldırıların mantığı çoğu zaman oyuna girmek değildir. Oyuna bağlantı isteği gönderip meşgul etmektir. Maalesef düşüncen iyi fakat mantık hatalı. Sen sunucuya bağlanamaz derken aslında bağlantı gerçekleştikten sonra bağlantıyı kapatmaktasın. Bağlantı çekirdeğe ulaşmadan engellenmeli.

Bu tarz saldırıların mantığı çoğu zaman oyuna girmek değildir. Oyuna bağlantı isteği gönderip meşgul etmektir. Maalesef düşüncen iyi fakat mantık hatalı. Sen sunucuya bağlanamaz derken aslında bağlantı gerçekleştikten sonra bağlantıyı kapatmaktasın. Bağlantı çekirdeğe ulaşmadan engellenmeli.
Evet şimdi anlıyorum ne demek istediğinizi. Ancak yine de yorumlarınız için teşşekürler.

"on first join" kullanmak botu 1 kez engeller , kapatıp açsan botlar çatır çatır girer yine ki girip girmemesi bir şey değiştirmez.
Pek "Smart" gibi durmuyor , umarım kendini daha da geliştirirsin eline sağlık.

Bu tür güzel Skript yapımlarının boşu boşuna lag yapması dışında bir sıkıntı yok..

açıkçası botları engellemek dışında güzel gözüktüğünü söyleyebilirim, belki birkaç düzeltme ile **çok az** da olsa botlar engellenebilir, başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl