JandarmaBey
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 20
- Minecraft
- JandarmaBey
Discord:
JandarmaBey
JandarmaBey
JandarmaBey
Tuske addonu gui oluşturmak için kullanılmıyor muydu ya.Tuske addonu ile yapabilirsin
TheLudoBile#3485
JandarmaBey
mesela şöyle anlatayım 1. slotta toprak tutuyor oyuncu. ama seçili slot 5. slotta. ben seçili slotu 1'e nasıl alabilirim.seçtirmek derken
veya şöyle de olabilir , elindeki eşyayı kontrol nasıl ettirebilirim. Mesela elinde ismi &6Deneme Kazma isminde bir kazma varsa x komutunu çalıştır.seçtirmek derken
TheLudoBile#3485
sanırım direkt yolu yok hiç olduğunu da sanmıyorum varsa da büyük ihtimalle sk mirrorla felan yapılabiliyordur skya direk desteği yoktur (varsa da biraz aramama rağmen hiç göremedim) ama bir slottan başka hiçbir slota getirememesini yapmak kolay en azıdanmesela şöyle anlatayım 1. slotta toprak tutuyor oyuncu. ama seçili slot 5. slotta. ben seçili slotu 1'e nasıl alabilirim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
veya şöyle de olabilir , elindeki eşyayı kontrol nasıl ettirebilirim. Mesela elinde ismi &6Deneme Kazma isminde bir kazma varsa x komutunu çalıştır.
JandarmaBey
sanırım direkt yolu yok hiç olduğunu da sanmıyorum varsa da büyük ihtimalle sk mirrorla felan yapılabiliyordur skya direk desteği yoktur (varsa da biraz aramama rağmen hiç göremedim) ama bir slottan başka hiçbir slota getirememesini yapmak kolay en azıdan
TheLudoBile#3485
eventi sormamışsınız <player>'s tool is any pickaxe named "teamrui" olmuyorsaveya şöyle de olabilir , elindeki eşyayı kontrol nasıl ettirebilirim. Mesela elinde ismi &6Deneme Kazma isminde bir kazma varsa x komutunu çalıştır.
<player>'s tool is any pickaxe:
<player>'s tool's name is "teamrui"
JandarmaBey
deneyeceğim.. teşekkürlereventi sormamışsınız <player>'s tool is any pickaxe named "teamrui" olmuyorsa
sonra da execute player command yapabilirsinKod:<player>'s tool is any pickaxe: <player>'s tool's name is "teamrui"
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!