Çözüldü slot seçtirme nasıl yapabilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JandarmaBey

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
20
Minecraft
JandarmaBey

Discord:

JandarmaBey

Beyler skript ile envanter slotunu nasıl seçtirebilirim mesela slot 1'i seçtirip o slot üzerine komut kullandırabilirim.

Tuske addonu ile yapabilirsin

seçtirmek derken

Son düzenleme:
mesela şöyle anlatayım 1. slotta toprak tutuyor oyuncu. ama seçili slot 5. slotta. ben seçili slotu 1'e nasıl alabilirim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

veya şöyle de olabilir , elindeki eşyayı kontrol nasıl ettirebilirim. Mesela elinde ismi &6Deneme Kazma isminde bir kazma varsa x komutunu çalıştır.
sanırım direkt yolu yok hiç olduğunu da sanmıyorum varsa da büyük ihtimalle sk mirrorla felan yapılabiliyordur skya direk desteği yoktur (varsa da biraz aramama rağmen hiç göremedim) ama bir slottan başka hiçbir slota getirememesini yapmak kolay en azıdan

sanırım direkt yolu yok hiç olduğunu da sanmıyorum varsa da büyük ihtimalle sk mirrorla felan yapılabiliyordur skya direk desteği yoktur (varsa da biraz aramama rağmen hiç göremedim) ama bir slottan başka hiçbir slota getirememesini yapmak kolay en azıdan

veya şöyle de olabilir , elindeki eşyayı kontrol nasıl ettirebilirim. Mesela elinde ismi &6Deneme Kazma isminde bir kazma varsa x komutunu çalıştır.

eventi sormamışsınız <player>'s tool is any pickaxe named "teamrui" olmuyorsa
Kod:
    <player>'s tool is any pickaxe:
        <player>'s tool's name is "teamrui"
sonra da execute player command yapabilirsin

eventi sormamışsınız <player>'s tool is any pickaxe named "teamrui" olmuyorsa
Kod:
    <player>'s tool is any pickaxe:
        <player>'s tool's name is "teamrui"
sonra da execute player command yapabilirsin
deneyeceğim.. teşekkürler
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

konu kilitlenebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl