Slime Network || 1.8x || Emek SkyBlock || +20 Online || Metin2 Sistemli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sadık53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.528
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sadık53

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0

Son düzenleme:
Diğer sunuculardan pek farkı yok mapler geliştirilebilir iyi forumlar.

adam metin2 mc diyo sen fark yok diyosun kardeşim biraz gerçekçi ol serveriniz güzel uzun zamandır doğru dürüst bi emekskybloğa denk gelmemiştim bu sv tutar inşallah konu düzeniniz güzel fazla göz yormuyo maplarinize bakma fırsatım olmadı en yakın zamanda geleceğim Nickim: BAHADIR

Kardeşim ben fikrimi söyledim hem bunda abartılcak bişey yok gir skript yerine bir sürü böyle skript çıkar

Diğer sunuculardan pek farkı yok mapler geliştirilebilir iyi forumlar.
Yinede Teşekkürler Yorumun İçin :)[DOUBLEPOST=1498815803,1498815773][/DOUBLEPOST]
adam metin2 mc diyo sen fark yok diyosun kardeşim biraz gerçekçi ol serveriniz güzel uzun zamandır doğru dürüst bi emekskybloğa denk gelmemiştim bu sv tutar inşallah konu düzeniniz güzel fazla göz yormuyo maplarinize bakma fırsatım olmadı en yakın zamanda geleceğim Nickim: BAHADIR
Yorumun İçin Teşekkür Ederiz :)

Tebrik ederim, reklam konusunda çok iyisiniz.._.:tokat2::nargile:
N1kL3k.png

BU KONU HAKKINDA HİÇ BİR BİLGİM YOK OYUNCULAR KENDİ KAFALARINA GÖRE SAĞA SOLA REKLAM YAPIYOR VE ENGELLİYEMİYORUZ MAALESEF. İYİ GÜNLER[DOUBLEPOST=1498931094,1498931017][/DOUBLEPOST]
Bu Arada Huzinizde Güzelmiş :ayran:
Yan hesabınızın olup olmadığı ne malum ? Bu arada skype açıktı çağrı simgesini gizledim özel grup isimini görüp ne yapmayı planlıyorsunuz? ve az önce belki şikayet ettiyseniz konu baltalamaya girmez çünkü burada sunucunuzun reklamı yapılıyor. Bilip bilmeden konuşmayın bu arada.

Konu düzeni biraz kötü gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl