Slider Tasarımı Çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Dagon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 663

Dagon

Here we go again..
Elmaslar
1.146

Discord:

dagon#7828

Selam dostlar, yaptığım ilk banner çalışmasını paylaşmak istedim. Bu işte yeni olduğumu da belirteyim. Yazılar daha sonra ayarlanacak şimdilik öylesine bir yazı koydum. Tasarımdaki rig bana aittir.

Q2zBRH.png

Beğenmedim ama ilke göre iyi diyebiliriz. Ellerine sağlık.

Şimdi şöyle söyliyeyim; sade olmuş bu güzel. Efektler güzel. Fakat az daa geliştirilebilir. İyi forumlar..

Şimdi şöyle söyliyeyim; sade olmuş bu güzel. Efektler güzel. Fakat az daa geliştirilebilir. İyi forumlar..
Mesela neresi geliştirile bilir? Bunu tasarımcıya aktarın ki bir sonra ki çalışmasın da öyle bir hata yapmasın. Sadece geliştirilebilir diyerekten yine adamın aynı yerde kalmasını sağlıyorsunuz.

Konuya gelecek olursak, çalışmayı beğendim, ellerine sağlık panpam.

Mesela neresi geliştirile bilir? Bunu tasarımcıya aktarın ki bir sonra ki çalışmasın da öyle bir hata yapmasın. Sadece geliştirilebilir diyerekten yine adamın aynı yerde kalmasını sağlıyorsunuz.

Konuya gelecek olursak, çalışmayı beğendim, ellerine sağlık panpam.

Hocam yanlış anladınız sanırım. Bence eksiklerini kendisi bulup tedavi edip kendini geliştirebilir. Eksik olarak sade olduğunu söyledim.

güzel tabii beni yaptığımdan daha güzel değil. ellerine sağlık bu arada

Benim gayet hoşuma gitti sadeliği güzel olarak yansıtmışsın. Rigde gayet hoş ben beğendim başarılar

Eline sağlık çok hoş bir çalışma

Gerek görünümüyle gerekse de renk ve yazı uyumuyla bizleri büyüleyen bir kapak çalışması olmuş ki şahsen ben fazlasıyla da beğendim :<3: ?

Sade olması dışında rigde güzel olmuş, eline koluna bacağına sağlık .d :<3:

Yazı arka plana göre küçük kalmış ya da arka plan yazı için çok büyük.​

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl