Sleepycube kurucusu Kardinal İsimli Dolandırıcı.

jeto

Kirito
Elmaslar
10
Minecraft
jjeto

Discord:

jeto#0001

öncellikle merhaba dostlarım zamanında royal craft da sleepycube hakkında paylaşım yapmıştı ben inanmamıştım ancak kardinalin gerçek yüzünü gördükten sonra bu kişinin sunucusunda oynayan kişiler vip almış kişiler mvip almış kişiler bu kişi tarafından dolandırılmış kişiler bana ulaşsınlar magdur herkese vip mvip vericem kimseyi dolandırmaya hakkı yok bu dolandırıcının mc tr de işi yok banlanması gerekli.

şimdi gelelim bu kişinin bana ne sattıgına ücretsiz paketi ücretli olarak bana sattı kendi paketi oldugunu söyledi arkasında durdu bende forumlarda onu savundum yeni paket yapıcaz biz kimseyi magdur bırakmayız dedi ve 3 haftadır bana paket yapıyoruz dedi şimdide sunucusunu kapattı o kadar süre ona ulaşmaya çalıştım az evvel konuştum ve bana küfürler ederek beni engelledi.

bu konuyla ilgili görseller.
dolandırıcıSSS.png
dolandırıcı2ssssssssssssssssssssssssssss.png

dolandırıcı3ssssssss.png

ardından beni engelledi o paketin parasını atmadı
üstüne küfürler yedim ben saygımı bozmadım ama bu kişinin mc tr de olmaya hakkı yok.

Son düzenleme:
Attığın SS'lerdeki küfürleri sansürlemediğin sürece o görüntüleri paylaşamazsın.

öncellikle merhaba dostlarım zamanında royal craft da sleepycube hakkında paylaşım yapmıştı ben inanmamıştım ancak kardinalin gerçek yüzünü gördükten sonra bu kişinin sunucusunda oynayan kişiler vip almış kişiler mvip almış kişiler bu kişi tarafından dolandırılmış kişiler bana ulaşsınlar magdur herkese vip mvip vericem kimseyi dolandırmaya hakkı yok bu dolandırıcının mc tr de işi yok banlanması gerekli.

şimdi gelelim bu kişinin bana ne sattıgına ücretsiz paketi ücretli olarak bana sattı kendi paketi oldugunu söyledi arkasında durdu bende forumlarda onu savundum yeni paket yapıcaz biz kimseyi magdur bırakmayız dedi ve 3 haftadır bana paket yapıyoruz dedi şimdide sunucusunu kapattı o kadar süre ona ulaşmaya çalıştım az evvel konuştum ve bana küfürler ederek beni engelledi.

bu konuyla ilgili görseller.
Ekli dosyayı görüntüle 100325Ekli dosyayı görüntüle 100328
Ekli dosyayı görüntüle 100329

ardından beni engelledi o paketin parasını atmadı
üstüne küfürler yedim ben saygımı bozmadım ama bu kişinin mc tr de olmaya hakkı yok.
Konuyu Merak Ettimde ; Detaylıca Dinlemek İsterim Dostum Disord : Aluze#0001

NOT : MC-TRDeki Discord Adresinizi Güncel Tutmaya Özen Göstermenizi Rica Ediyorum :D

İyi Forumlar...

Saygılarımla...

Tamam, kişinin gerçek yüzünü göstermek istedin fakat bu tür konuların @YigitReisOffical gibi buraya taşınmasını çok tasvip etmiyorum...

Foruma Taşımayın diyen 2 arkadaşa diyorum
Foruma konuyu taşımaz ise kimin ne olduğunu nasıl bileceğiz ? biliyoruz mc-tr ekibi buna el alta bilir en azından geçmiş olsun

Seviyesiz bir insan işte :D Ne zaman mağarasından kafasını çıkarıp modern topluma göz atacak merak ediyorum. Sen düzgünce konuşmaya çalışmışsın o ise hakarete başvurmuş :3 Forumda güvenilir ekipler dışında kimseden paket almanızı önermem.

gidip eklenti yazmayı bilmeyen kimseden minecraft yazılımı almayın paketide almayın boyle dolandırılırsınız yoksa adama bi ozellik soylersin hicbirşey bilmediği icin yapamaz ve agresifleşme manipülasyonunu kullanır bazı şeylerin senin hatan olduğunu yada paranın eksik olduğu gibi bahaneler uydurur yada o sistemi kaldırmaya calısır üstüne küfürde yersin

ve ayrıca profilleme hayat kurtarır profilinde kadın resmi olan kimseden birşey satın almayın büyük ihtimal ergendir ve ergenliğine yenik düşüp olgun olamaz

Forumda yasaklı...

Birileri yine kralcılık oynamaya çalışmış.
"başkasının yumruğunu yemeyen kendininkini balyoz sanırmış"

Geçmiş olsun, zamanın da ne kadar bana durumu anlatıp sonra konularda onların kandırmacasına uyup onlardan taraf olsan da geçmiş olsun.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl