jeto
Kirito
- Elmaslar
- 10
- Minecraft
- jjeto
Discord:
jeto#0001
öncellikle merhaba dostlarım zamanında royal craft da sleepycube hakkında paylaşım yapmıştı ben inanmamıştım ancak kardinalin gerçek yüzünü gördükten sonra bu kişinin sunucusunda oynayan kişiler vip almış kişiler mvip almış kişiler bu kişi tarafından dolandırılmış kişiler bana ulaşsınlar magdur herkese vip mvip vericem kimseyi dolandırmaya hakkı yok bu dolandırıcının mc tr de işi yok banlanması gerekli.
şimdi gelelim bu kişinin bana ne sattıgına ücretsiz paketi ücretli olarak bana sattı kendi paketi oldugunu söyledi arkasında durdu bende forumlarda onu savundum yeni paket yapıcaz biz kimseyi magdur bırakmayız dedi ve 3 haftadır bana paket yapıyoruz dedi şimdide sunucusunu kapattı o kadar süre ona ulaşmaya çalıştım az evvel konuştum ve bana küfürler ederek beni engelledi.
bu konuyla ilgili görseller.
ardından beni engelledi o paketin parasını atmadı
üstüne küfürler yedim ben saygımı bozmadım ama bu kişinin mc tr de olmaya hakkı yok.
şimdi gelelim bu kişinin bana ne sattıgına ücretsiz paketi ücretli olarak bana sattı kendi paketi oldugunu söyledi arkasında durdu bende forumlarda onu savundum yeni paket yapıcaz biz kimseyi magdur bırakmayız dedi ve 3 haftadır bana paket yapıyoruz dedi şimdide sunucusunu kapattı o kadar süre ona ulaşmaya çalıştım az evvel konuştum ve bana küfürler ederek beni engelledi.
bu konuyla ilgili görseller.
ardından beni engelledi o paketin parasını atmadı
üstüne küfürler yedim ben saygımı bozmadım ama bu kişinin mc tr de olmaya hakkı yok.
Son düzenleme: