Bulundu Slayer Network Ekibini Arıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rahmetlik Gamer

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
39
Minecraft
TakvaTurk

Discord:

brkctns0#1521

Alım Şartları
1-15 Yaş Üzeri Olmamlı
2-Bir Skype Veya Discord Adresi Olmalı
3-Saygılı Ve Sevgili Olması
4G8Xrp.png

SlayerNetwork BaşAdmin Alımı [1 Adet]
İsim:
Soy isim:
Mikrofon Varmı:
Servere Yatırabileceğin Ücret:[Zorunlu Değil Olursa Çok İyi Olur Rica Ediyorum]:
Bilgin:
Daha Önce Yetkili Oldunmu:
Kaç Yıldır Bu İşle Uğraşıyorsun:
Kendini Kısaca Tanıt:
Discord Veya Skype:
4G8Xrp.png

Slayer Network Admin Alımı [1 Adet]
İsim:
Soy isim:
Servere Yatırabileceğin Ücret:[Zorunlu Değil Olursa Çok İyi Olur Rica Ediyorum]:
Bilgin:
Daha Önce Yetkili Oldunmu:
Kaç Yıldır Bu İşle Uğraşıyorsun:
Kendini Kısaca Tanıt:
Discord Veya Skype:
4G8Xrp.png

Slayer Network Mimar Takımı Alımı [TAKIM OLACAK EN AZ 3 KİŞİ] [Takımda Olmayabilir]
Takım İsim [Takımsanız İsim Değilse Kendi İsminiz:
Bilginiz:
Kaç Yıldır Bu İşle Uğraşıyorsunuz:
Kendinizi Kısaca Tanıtın:
Build Resimleri[En Az 3 Adet]:
Discord Veya Skype:
4G8Xrp.png

Slayer Network Rehber Alımı [2 Adet]
İsim:
Soyisim:
Bilgin:
Kendini Tanıt:
Discord Veya Skype:
4G8Xrp.png

Slayer Network Youtuber Alımı [1Adet]
İsim :
Soyisim:
Kanal İsmi:
Abone Sayısı [500 Zorunlu]:
İzlenme Sayısı [5000 Zorunlu]:
Discord Veya Skype:
4G8Xrp.png

BİLİYORUMKİ ŞİMDİ BİLGİSİ OLUĞ OLMAYAN HERKES BAŞADMİNLİĞE BAŞVURUCAK :D BU KESİN
MOD ALIMIMIZ BİTTİ
CEVAPLAR SKYPE DİSCORD VEYA FORUM ÜZERİNDEN OLACAKTIR!

BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ!

İlk önce alımlarda kolay gelsin lakin anlamadığım tek kısım o da BaşAdmin'den neden Telefon numarası istiyorsunuz ? Çok merak ettim :D

İsim: bekir
Soy isim: guler
Servere Yatırabileceğin Ücret: Bir ay sonra [Zorunlu Değil Olursa Çok İyi Olur Rica Ediyorum]:
Bilgin: ben bunu özel olarak konusark gösteririm cogu seyi biliyorum
Daha Önce Yetkili Oldunmu: DarkNW Limopvp LiteNW
Kaç Yıldır Bu İşle Uğraşıyorsun: 3
Kendini Kısaca Tanıt: gereğince saygılı ve banada oyle olmasını isterim yeri gelince ciddi yeri gelince kafa bi insanım
Discord Veya Skype: discord bekirglr#4793

İsim:Berke Barış

Soy isim:Ender
Servere Yatırabileceğin Ücret:[Zorunlu Değil Olursa Çok İyi Olur Rica Ediyorum]:Gerekirse o konuyu içimizde hallederiz sıkıntı yok
Bilgin:Bilgim çok fazla aslında tek bilgim adminlik değil rehberlik,builderlık,kuruculuk,pluginerlık gibi şeyler vs.Bunları tanıtmak değil amacım herşeyi biliyorum zaten olursa hallederiz sıkıntı değil :)
Daha Önce Yetkili Oldunmu:Açıkçası ne yalan söyliyim admin olmadım ama kendi sunucumda Kurucuydum bi fark yok bence
Kaç Yıldır Bu İşle Uğraşıyorsun:minecraft oynamayı çok küçüklüğümden beri oynuyorum fakat bu plugin işleri ve server işlerine gireli 2 3 yıl oldu
Kendini Kısaca Tanıt:Saygılıyımdır ve saygım sonsuzdur karşımdaki kişiye karşı.Yanlız ve yanlız karşımdaki kişide bana saygılı olmalıdır ki ben ona saygı duyabiliyim sonrası kolay ve basit.
Discord Veya Skype: Skype kullanıyorum ama alınırsam kullanırım sıkıntı değil mikrofonum var bu arada siz bana ulaşmak istiyorsanız burdan yazsın ben size dönerim

Benlik bu kadardı yazdığım metni dikkate alıp okursanız sevinirim görüşmek dileğiyle

İsim: Emre

Soy isim: Çakan
Servere Yatırabileceğin Ücret:[Zorunlu Değil Olursa Çok İyi Olur Rica Ediyorum]: Maalesef
Bilgin: Yeteri kadar diyebilirim.
Daha Önce Yetkili Oldunmu: 3 adet serverim oldu adminlik ve modluk sayısızca yaptım
Kaç Yıldır Bu İşle Uğraşıyorsun: 6
Kendini Kısaca Tanıt: samimi , canayakınımdır. pek fazla kendimi anlatamam seçilirsem daha yakından tanıyabilirsiniz.
Discord Veya Skype: TheCakan#6540

İsim: Emre

Soy isim: Çakan
Servere Yatırabileceğin Ücret:[Zorunlu Değil Olursa Çok İyi Olur Rica Ediyorum]: Maalesef
Bilgin: Yeteri kadar diyebilirim.
Daha Önce Yetkili Oldunmu: 3 adet serverim oldu adminlik ve modluk sayısızca yaptım
Kaç Yıldır Bu İşle Uğraşıyorsun: 6
Kendini Kısaca Tanıt: samimi , canayakınımdır. pek fazla kendimi anlatamam seçilirsem daha yakından tanıyabilirsiniz.
Discord Veya Skype:
TheCakan#6540
Malesef Reddedildiniz :( Bizi Tercih Ettiğiniz İÇin Teşekkür Ederiz
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

İsim:Berke Barış

Soy isim:Ender
Servere Yatırabileceğin Ücret:[Zorunlu Değil Olursa Çok İyi Olur Rica Ediyorum]:Gerekirse o konuyu içimizde hallederiz sıkıntı yok
Bilgin:Bilgim çok fazla aslında tek bilgim adminlik değil rehberlik,builderlık,kuruculuk,pluginerlık gibi şeyler vs.Bunları tanıtmak değil amacım herşeyi biliyorum zaten olursa hallederiz sıkıntı değil :)
Daha Önce Yetkili Oldunmu:Açıkçası ne yalan söyliyim admin olmadım ama kendi sunucumda Kurucuydum bi fark yok bence
Kaç Yıldır Bu İşle Uğraşıyorsun:minecraft oynamayı çok küçüklüğümden beri oynuyorum fakat bu plugin işleri ve server işlerine gireli 2 3 yıl oldu
Kendini Kısaca Tanıt:Saygılıyımdır ve saygım sonsuzdur karşımdaki kişiye karşı.Yanlız ve yanlız karşımdaki kişide bana saygılı olmalıdır ki ben ona saygı duyabiliyim sonrası kolay ve basit.
Discord Veya Skype:
Skype kullanıyorum ama alınırsam kullanırım sıkıntı değil mikrofonum var bu arada siz bana ulaşmak istiyorsanız burdan yazsın ben size dönerim

Benlik bu kadardı yazdığım metni dikkate alıp okursanız sevinirim görüşmek dileğiyle
Bilginiz Üst Düzeyde Duruyor En Yakın Zamanda Dc Veya Skype Açın

Slayer Network Admin Alımı
İsim: Rüzgar

Soy isim: Karasoy
Servere Yatırabileceğin Ücret: Belli olmaz
Bilgin: 4 sunucu açtım, pazarlama & tanıtım platform sahibiyim
Daha Önce Yetkili Oldunmu: Evet, oldum başka sunucularda...
Kaç Yıldır Bu İşle Uğraşıyorsun: Sunucu işleriyle 2, Minecraft ise 7
Kendini Kısaca Tanıt: Adım Rüzgar, günde 10 saat bilgisayar başında kodlama yapıyorum, 1,5-2 saat kitap okuyorum. Tarihi seviyorum
Discord Veya Skype:
Discord: beeboy07#1737
Discord Adresinizi Kontrol Ediniz

Son düzenleme:
İsim: Hüseyin
Soy isim: Yenice
Yaş: 14 BİLİYORUM SINIR 15 YAŞ VE ÜZERİ FAKAT [ZEKANIN YAŞTA DEĞİL, BAŞTA] OLDUĞUNU DÜŞÜNEREK BAŞ-ADMİN ALIMINA KATILMAK İSTİYORUM.
Telefon Numarası: EVET VAR, 7/24 AKTİFİM. [ALINIRSAM VERECEĞİM]
Mikrofon Varmı: EVET, VAR.
Servere Yatırabileceğin Ücret:[Zorunlu Değil Olursa Çok İyi Olur Rica Ediyorum]: TAHMİNİ OLARAK EN FAZLA 10 TL.
Bilgin: ADMİNLİKLE İLGİLİ NEREDEYSE ÇOĞU KOMUTLARI BİLİYORUM, BATİHOSTTAN 1 SUNUCU AÇTIM YANİ KURUCULUĞA KADAR TÜM KOMUTLARI BİLİYORUM.
Daha Önce Yetkili Oldunmu: EVET, DEDİĞİM GİBİ KENDİ SERVERİMİ AÇTIM VE YAKLAŞIK 3-4 SERVERDE ADMİNLİK YAPMIŞLIĞIM VAR.
Kaç Yıldır Bu İşle Uğraşıyorsun: YAKLAŞIK 1,5 SENEDİR BAŞTA ADMİNLİK OLMAK ÜZERE YETKİLİ ALIMLARIYLA UĞRAŞIYORUM.
Kendini Kısaca Tanıt: GÜNLÜK 6 VEYA 7 SAAT AKTİFLİĞİM VAR. BU VAKTİMİ SUNUCUNUZDA YETKİLİ OLARAK HARCAYABİLİRİM. BUNUN DIŞINDA
Discord Veya Skype:
İKİSİDE VAR [ALINIRSAM VERECEĞİM]

Ben bir serverde yöneticilik yaptım gerisini skype de konuşsak

Skype ii3162ii
Discord Minelma discord tagim #1839

İsim:Enes
Soy isim:Doruk
Telefon Numarası:
Mikrofon Varmı:Tabiki
Servere Yatırabileceğin Ücret:20 ayda
Bilgin:Kendime ait serverim vardı 2 kez adminlik 6 kez rehberlik
Daha Önce Yetkili Oldunmu:evet
Kaç Yıldır Bu İşle Uğraşıyorsun:6
Kendini Kısaca Tanıt:Düzen Sağlamayı Seven Biriyim
Discord Veya Skype:
live:enesd3436 skype bu

İsim: Egemen

Soy isim: Gül
Servere Yatırabileceğin Ücret:[Zorunlu Değil Olursa Çok İyi Olur Rica Ediyorum]: Yatıramam
Bilgin: Kendi sunucumdan ve diğer çalıştığım sunucular ise 4 yıllık bir tecrübem var
Daha Önce Yetkili Oldunmu: evet
Kaç Yıldır Bu İşle Uğraşıyorsun: 3 buçuk yıldır admin ve üzeri yetkiler ile uğraşıyorum, skript ve plugin bilgim iyidir.
Kendini Kısaca Tanıt: Eğlenceli, sevecen, arkadaş canlısı biri
Discord Veya Skype: Discord; jossian#9923

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl