Sol Reklam

Çözüldü SlashServer plugini çalışmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OMER6556MRS

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Puanlar
580
Yer
zonguldak
Minecraft
OMERGAMER123

Discord:

OMER6556MRS

Arkadaşlar ben sunucuma slash server plugini yükledim ama oyun içinde /server yazınca çalışmıyor
Yazdığım zaman böle oluyor ve loga baktığımda onun yerine başka bir şey yazdım gibi gözüküyor .

You do not have permission to execute this command diyor

Bunu nasıl çözebilirim yada bunun gibi çalışan başka bir plugin söyler misiniz .

indirdiğim plugin
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1689638825296.png

söylediğim şey

Son düzenleme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentisini kurun ve configine girin \plugins\MyCommand\commands\examples içerisindekileri silip
Kod:
1:
  command: /komut
  type: BUNGEE_TP
  server_name: sunucuismi
  permission-required: false
bunu yazabilirisin
komut ve sunucuismi yazan yerleri kendine göre düzenleyeceksin

Skript plugini kullanarak aşağıdaki kod ile çok kolay bi şekilde bunu çözebilirsiniz

JavaScript:
command /server [<text>]:
    permission: op
    trigger:
        if arg-1 is set:
            connect player to arg-1

demek ki yetkiniz yok,
1689661013289.png
burada da göründüğü gibi pluginin sahibi dikkat çeksin diye kırmızı bir şekilde nasıl ayarlanacağını yazmış ama siz araştırmaya veya çeviri kullanmaya üşendiğiniz için ben size adım adım anlatayım

1) BungeeCord config.yml dosyasını açın
2) permissions: ile başlayan satırın altında bulunan admin: alt başlığına - slashserver.[servername] şeklinde bir satır ekleyin (bakın aşağıdaki gibi)
1689661358614.png

3) Bungeecord sunucunuzu kapatın ve geri açın
4) Çözüldü mü diye tekrar deneyin

5) Eğer bunlara rağmen hala çözülmediyse size 2 tane alternatif çözüm yöntemi sunduk, ister benim paylaştığım Skripti ister yukarıdaki MyCommand plugini ile yapılan ayarlamaları kullanabilirsiniz ikisi de aynı işlevi görür.

demek ki yetkiniz yok, Eki Görüntüle 225646 burada da göründüğü gibi pluginin sahibi dikkat çeksin diye kırmızı bir şekilde nasıl ayarlanacağını yazmış ama siz araştırmaya veya çeviri kullanmaya üşendiğiniz için ben size adım adım anlatayım

1) BungeeCord config.yml dosyasını açın
2) permissions: ile başlayan satırın altında bulunan admin: alt başlığına - slashserver.[servername] şeklinde bir satır ekleyin (bakın aşağıdaki gibi)
Eki Görüntüle 225647

3) Bungeecord sunucunuzu kapatın ve geri açın
4) Çözüldü mü diye tekrar deneyin

5) Eğer bunlara rağmen hala çözülmediyse size 2 tane alternatif çözüm yöntemi sunduk, ister benim paylaştığım Skripti ister yukarıdaki MyCommand plugini ile yapılan ayarlamaları kullanabilirsiniz ikisi de aynı işlevi görür.
hala olmuyor beyfendi

sorun çözüldü kapatılabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!