KullaniciAdiDegisti26
Altın Benim Yeni Sevgilim
- Elmaslar
- 39
- Minecraft
- iKaanFG
Discord:
Kaan#9083
Kaan#9083
bu videodaki gremoryskywars deniyom
/sw npc add 1 Solo Normal
yazıyom npc geliyo
sunucumda /uhcffa
komutu var o komutu uyguluyo
skript devre dışı bırakınca o komutu uygulamıyor sebep nedir
Kaan#9083
alp kim alp degilim ki :DYa alp abi uğraşma yapamazsın bu işler kolay değil ben sunucumun eski mimarını tanırım.
ッ ϟ ╭вєякαη╮ ϟ ッ#8433
bu videodaki gremoryskywars deniyom
/sw npc add 1 Solo Normal
yazıyom npc geliyo
sunucumda /uhcffa
komutu var o komutu uyguluyo
skript devre dışı bırakınca o komutu uygulamıyor sebep nedir
Discord ekle. EmirTR#3189alp kim alp degilim ki :D
Kaan#9083
peki önerdigin skywars plugin varmı kaliteli bunun gibiKardeşim bu konuyla ilgili bir yığın konu ve video var, ve bence yapamıyorsan uğraşma böyle şeylerle.
Not : bu arada yanlış anlama sadece sana bir tavsiye verdim.
Eğer ücretsiz kaliteli eklenti paketleri arıyorsan bana sorarsan en iyi ücretsiz eklenti paketlerini CrispyBow yapıyor eğer youtube'da "CrispyBow skywars plugin paketi yazarsan çıkar." ücretsiz bir şekilde en kaliteli o yapıyor sana tavsiyem onun paketlerini kullan.peki önerdigin skywars plugin varmı kaliteli bunun gibi
Kaan#9083
crispybow biliyomEğer ücretsiz kaliteli eklenti paketleri arıyorsan bana sorarsan en iyi ücretsiz eklenti paketlerini CrispyBow yapıyor eğer youtube'da "CrispyBow skywars plugin paketi yazarsan çıkar." ücretsiz bir şekilde en kaliteli o yapıyor sana tavsiyem onun paketlerini kullan.
Not: giriş yerine kadar her şey ayarlıdır.
Vallaha ben bilememem iyisi crispybow. Zaten genelde solo ve takımlı oluyor bence sende fazla kasma direk takımlı ve solo yap.crispybow biliyom
bu sıkıntı cıkan bpaketin şu özelikleri güzel
Insane mode kac kişi var gösteriyo modlarda kac kişi var gösteriyo
Solo normal Solo Insane Team Insane Team Normal Mega
modaları var ve aktifleri gösteriyo moda ama kuramadım crispybow da öyle bi özelik yok o yüzden kullanmıyom
Kaan#9083
soloda toplam kişi takımlıda toplam kişi gösterme olsaVallaha ben bilememem iyisi crispybow. Zaten genelde solo ve takımlı oluyor bence sende fazla kasma direk takımlı ve solo yap.
Kardeşim senin yapmak istediğin biraz zor kolay gelsin sana.soloda toplam kişi takımlıda toplam kişi gösterme olsa
Kaan#9083
o paket daha güzelde ondan crispybow da güzel ama crispybow aktifleri göstermiyo npc üstündeKardeşim senin yapmak istediğin biraz zor kolay gelsin sana.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!