SkyWars Plugin Önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TitanTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.809
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TitanTR

Web Geliştiricisi
Elmaslar
21
Minecraft
TitanTR
Merhaba. SkyWars sunucusu için skywars plugini arıyorum. 1.9 / 1.14 sunucu için olacak. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben şuan bunu deniyorum sizce güzel mi?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1.9 uyumlu yok gibi sürekli hata veriyor pluginler.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Moderatör tarafından düzenlendi:
Bak BedWars'ı görünce fikrim değişti. Sence BedWars mı açayım yoksa SkyWars mı? Sence hangisi tutar veya daha zevkli olur ?
Şahsen ilk başta skyblock survival gibi bir oyun ile başla direk bedwars açarsan tutmayabilir. Ama eğer sunucun varsa bedwars aç tutma ihtimali daha fazla.

Şahsen ilk başta skyblock survival gibi bir oyun ile başla direk bedwars açarsan tutmayabilir. Ama eğer sunucun varsa bedwars aç tutma ihtimali daha fazla.
SkyBlock Survival gibi sunucular açmak istemiyorum. Hem piyasada çok var. İlk SkyWars açmayı düşünüyorum.

SkyBlock Survival gibi sunucular açmak istemiyorum. Hem piyasada çok var. İlk SkyWars açmayı düşünüyorum.
Ozaman hazır bir kitle olmadığı için oyuncular lobide çok bekleyecektir buda sıkılıp çıkmalarına yol açar.

Ozaman hazır bir kitle olmadığı için oyuncular lobide çok bekleyecektir buda sıkılıp çıkmalarına yol açar.
Dediğiniz doğru. O zaman ilk olarak SkyBlock Sunucusu açmaya bakıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl