Skywars mı yoksa bedwars mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nautra

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
103
Minecraft
afkua

Discord:

24517521#8086

azalea-header.jpg

Skywars mı yoksa bedwars mı?, eğer benim düşüncemi sorarsanız bence skywars çünkü skywarsta daha özgürüz ve direkt olarak pvp yapabiliriz fakat bedwarsta ise altın toplamak zümrüt toplamak elmas toplamak demir toplamak gibi bir sürü iş sonrasında pvp atabiliyoruz ve o zamana kadar tüm takımlar elenmiş oluyor ve oyun zevksiz oluyor.

Skywars mı yoksa bedwars mı? Sizde bu soruya aşağıda bulunan yorumlar kısmından düşüncenizi belirtebilirsiniz!

Bedwars

azalea-header.jpg

Skywars mı yoksa bedwars mı?, eğer benim düşüncemi sorarsanız bence skywars çünkü skywarsta daha özgürüz ve direkt olarak pvp yapabiliriz fakat bedwarsta ise altın toplamak zümrüt toplamak elmas toplamak demir toplamak gibi bir sürü iş sonrasında pvp atabiliyoruz ve o zamana kadar tüm takımlar elenmiş oluyor ve oyun zevksiz oluyor.

Skywars mı yoksa bedwars mı? Sizde bu soruya aşağıda bulunan yorumlar kısmından düşüncenizi belirtebilirsiniz!
Bedwars çünkü Daha Çekişmeli ve uzun sürüyor daha çok zevk veriyor

azalea-header.jpg

bedwars

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl