Skywars Lobi Mapımız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodyX

Berkon Teknoloji Grup A.Ş
Emektar
Premium
Hosting Görevlisi
Elmaslar
2.019
Minecraft
TheGaMeLiFe_HD

Discord:

BloodyX#4069

Merhaba Degerli Üyeler Ve Degerli Ziyaretciler;

Bugün Sizlere Skywars Lobi Mapımız Gösterecegim Mapımız emektir özel yaptırdık yaptıranın ismini veremem kb Arkadaşlar belli bi Fiyat İle Mapı Yaptırdık ve Güzel De Oldu Sıra geldi Mapı Nerde Kullanacaz Arkadaşlar suanda serverim yok param da kalmadı Bi sunucu acacagım ve Ortak arıyorum map hazır pl hazır sadece sunucum yoktur. Neyse Resimlere gecelim.

1vlyzN.png

pzpovJ.png

Knk ben yardimci olurum geldigimde

Abi beni biliyosun bende sana yardımcı olucağım. Sonuçta serverde benimde emeklerim geçicek, bende yetkiliyim.

Bana özelden ulaşabilirmisiniz.

-Konuyu ayaklandırıyorum kusura bakmayın.

guzele benziyor

Gözümü yordu. O kule gibi şeylere fazla detay eklemeseydin keşke. Yoksa bana mı öyle geldi ki.Ve ayrıca shader modsuz bir görüntü paylaşırsan sevinirim. Shader le çok kötü duruyo. İyi günler

çok güzel indiriyorum tşk

Bu map ' a para vermeseydin keşke. :D Free maplarımızı hazırladık çekiliş için bizde. :D

Bu map ' a para vermeseydin keşke. :D Free maplarımızı hazırladık çekiliş için bizde. :D
Hocam degerli yorumun için teşekür ederim lakin 1 bu mapı bende biliyorum 2 cisi orada demeyi unutmuşum kusura bakmayın 2 tane map yaptırdık buna para vermem ben :) diğer 2 map için para verdik :).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl