Bulundu Skywars da arkadaş skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MUHAMMET KAAN

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
6

Discord:

мυнαммєт кααη#5461

Bilmiyorum Böyle Birşey Mümkün mü Scriptle Ama Örneğin Craftrise deki gibi arkadaşına takım daveti atıp herhangi bir oyuna girdiğin zaman aynı yere mesela skywarsta team giriyorsunuz aynı takıma ve kafese atması için ufak bir script yapılabilir mi ?

Bilmiyorum Böyle Birşey Mümkün mü Scriptle Ama Örneğin Craftrise deki gibi arkadaşına takım daveti atıp herhangi bir oyuna girdiğin zaman aynı yere mesela skywarsta team giriyorsunuz aynı takıma ve kafese atması için ufak bir script yapılabilir mi ?
Özel bir eklenti olmadan yapılabileceğini sanmıyorum, hali hazırda party desteği olan bir skywars eklentisi varsa onu kullanabilirsiniz. (Yüksek ihtimalle paralı eklenti vardır aradığınız özellikleri içeren)

Özel bir eklenti olmadan yapılabileceğini sanmıyorum, hali hazırda party desteği olan bir skywars eklentisi varsa onu kullanabilirsiniz. (Yüksek ihtimalle paralı eklenti vardır aradığınız özellikleri içeren)

Orjinal Skywars Pluginini de Denedim Ancak Böyle Birşey Göremedim Eğer Bildiğin Skywars Plugini Varsa Rica Etsem Paylaşabilir Misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl