SkyTurk||OP SKYBLOCK||1.8x||

MrCem

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
46
Mod Veya Admin Konuyu Kaldırmırsın ?

Son düzenleme:
Güzel Server.[DOUBLEPOST=1479640336,1479640083][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1479640461][/DOUBLEPOST]+[DOUBLEPOST=1479640899][/DOUBLEPOST]+

Buildler Ve Pluginler Berbat.
Çoğu Şey Alıntı.

Buildler Ve Pluginler Berbat.
Çoğu Şey Alıntı.
Alıntı Şey Dedigin Şeyler Neler ? Neden 90 Kişi Girsin Alıntı Sw Ye Bunda Soramadan Edemem.Şunada Ekleyim Sunucundaki Faction Bölümndeki Plugin Paketi+Map Paketi Hazır PolyCraft A Aittir Bence Yorum Atmadan Önce 5 Defa Ya Da 10 Kere Düşün :). Lobideki FeaherBoardın Son Osmanlıya Ait Plugin Paketinin Hazır Olduguna Bir Kanıt Daha Bence Hazır Alıntı Diorsun Kendinde Aynısını Yapıorsun.

Map ve Plugin Paketi Üzerinde biraz daha ugraşmanız gerekmekte.

Alıntı Şey Dedigin Şeyler Neler ? Neden 90 Kişi Girsin Alıntı Sw Ye Bunda Soramadan Edemem.Şunada Ekleyim Sunucundaki Faction Bölümndeki Plugin Paketi+Map Paketi Hazır PolyCraft A Aittir Bence Yorum Atmadan Önce 5 Defa Ya Da 10 Kere Düşün :). Lobideki FeaherBoardın Son Osmanlıya Ait Plugin Paketinin Hazır Olduguna Bir Kanıt Daha Bence Hazır Alıntı Diorsun Kendinde Aynısını Yapıorsun.
Afedersin de, faction'a girerken hiç birşeyi okumadan girdiğin için böyle konuşuyorsun.
Sunucuya Girdikten Sonra Altta "Sunucu BETA Sürümündedir Yazıyor."
[DOUBLEPOST=1479650372,1479650318][/DOUBLEPOST]
Afedersin de, faction'a girerken hiç birşeyi okumadan girdiğin için böyle konuşuyorsun.
Sunucuya Girdikten Sonra Altta "Sunucu BETA Sürümündedir Yazıyor."
+ Benim Lobimde FeatherBoard Yok.
Salladığın Belli.

1-) Bence SkyBlock spawn gökyüzünde olur.
2-) Konumun Neredeyde aynısını yapmaya çalışmışın
3-) Axitr diyorsun en fazla olacağınız o kadardır.
4-) 90 kişiye golem veriyorsun 1-2 haftaya sunucu lagtan geçilmez helede axitr ise.

İlk Olarak Mapınız Berbat.Gören Faction Serveri Sanacak.
2. Olarak Pluginleriniz vs. Çoğu şey Alıntı.
3. Olarak Konuyu ve Resmi Güncelleyin.Resimler Gitmiş.
4. Olarak AxiTR Aşırı Laglı, Golem Spawner Veriliyor.Sürekli Sunucu Çökecektir Ben Sana Şimdiden Diyorum.

4. Olarak AxiTR Aşırı Laglı, Golem Spawner Veriliyor.Sürekli Sunucu Çökecektir Ben Sana Şimdiden Diyorum.
Hemen Cevaplayım Sunucumuz AxiTR Degil Sadece Vip Alımları İcin Sitemiz Axitr Dir Zaten Sunucunun Sahibi Ben Degilim Reklam Yapmamı İstediler Bende Yapdım 8 GB Ramli Makine Uzerinden Açılmıs Bir Sunucu Merak Etme Onume Gelene 10 tane golem vermiorum dia vermiorum sadece 1 golem veriorum ha diorsunki lag olur sunucu sadece skyblock 100 slot 8GB ram Gayet Yeterli.

Modem resetleme diye bişi var :) konu 8gb değil axitr dir

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl