IYusuf_DemirI
O Bir Yutupçu!
- Elmaslar
- 1.321
- Yusuf Demir
Discord:
Yusuf Demir#4555
Öncelikle Merhabalar Ben Yusuf.Kendimin Ve Bir Pluginer Kardeşim İle Kurmuş Olduğum OpSkyblock Serverime Bir Pluginer İhtiyacı Duyuyorum.Pluginerim Var Lakin Bu Aralar Pek Ulaşamadığımdan Hem Ona Hemde Serverime Sürekli Yardımcı Olacak Bir Arkadaş,Kardeş Düzgün Küfür Etmeyen Dürüst Saygılı İnsanlar Sadece İletişime Geçsinler. Her İnsanın Ağzından Küfür Çıkabilir Lakin Önemli Olan Birşey Söylemeden Önce Düşünmektir Marifet. Karekteristik Özellikleriniz Yukarıdaki Saydığım Özelliklere Uymuyorsa Hiç Msj Bile Atmayın Ricam.
20 Yaşındayım Güvenebileceğim Birilerine İhtiyaç Duyuyorum.Amacınız Servere Zarar Vermek Veya Gelişmesini Engellemekse Veyahut En Kötü İhtimalle Rank Sevdası İse Düşünmeyin Ve Msj Atmayın.Zaten Ben Kimsenin Hakkını Yemem.Yiyenede Yedirmem İnşallah.Dediğim Gibi Faydası Olacak Olan Bilgisi Olan İnsanlarla İletişime Geçmek İsterim.Teşekkürler.İyi Forumlar.
[DOUBLEPOST=1484436175,1484431072][/DOUBLEPOST]Pluginer Bulundu Konu Kapanabilir Teşekkürler Mc-Tr Kadrosu.Skype:Yusuf_6308
20 Yaşındayım Güvenebileceğim Birilerine İhtiyaç Duyuyorum.Amacınız Servere Zarar Vermek Veya Gelişmesini Engellemekse Veyahut En Kötü İhtimalle Rank Sevdası İse Düşünmeyin Ve Msj Atmayın.Zaten Ben Kimsenin Hakkını Yemem.Yiyenede Yedirmem İnşallah.Dediğim Gibi Faydası Olacak Olan Bilgisi Olan İnsanlarla İletişime Geçmek İsterim.Teşekkürler.İyi Forumlar.