kkayaaaa
notpatch
Hedeflediğim kitleyi bilmediğim için bu konuyu açtım insanlardan fikir toplamak için.Merhaba,
SkyPvP için sürüm seçimi aslında tamamen hedeflediğin oyuncu kitlesine bağlı. Şu anda genel olarak iki kitle var:
- 1.8 PvP sevenler: Eski nesil PvP mekaniğini tercih edenler. Kritik vuruş spam’ı, blok kırma animasyonu vs. onlar için daha eğlenceli. Eğer daha çok “eski SkyPvP tadını” vermek istersen 1.8 tercih edebilirsin.
- 1.9+ PvP sevenler: Kılıçların saldırı hızı, kalkan kullanımı ve daha taktiksel dövüş mekaniklerini seven kitle. Özellikle 1.16+ sonrası birçok kişi buna alıştı.
Benim tavsiyem:
Sunucunu 1.16+ sürümünde açıp istersen OldCombatMechanics gibi pluginlerle 1.8 PvP’ye uyarlayabilirsin. Böylece iki tarafın da hoşuna gidecek bir denge yakalayabilirsin.
Sonuçta SkyPvP daha çok eğlence odaklı bir mod olduğu için, oyuncuların rahat bağlanabileceği ve alışkın oldukları mekaniklerde oynamaları önemli.
kkayaaaa
Anladım hocam, yeni sürüm olması her zaman daha iyi olacaktır. Eski tarz pvp'yi yeni sürüm sunucuya entegre edebileceğini söylemek istedim ben aslında. Bu sayede eski sürüm pvp'cileride yeni nesil oyuncularıda tek çatı altında toplayabilirsin diye düşünüyorum.Hedeflediğim kitleyi bilmediğim için bu konuyu açtım insanlardan fikir toplamak için.
juratempest
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!