Sol Reklam

Tanıtım SkyOcean Bot | Moderasyon, Çoklu-Dil Sistemli Discord Bot'u (Destek Olursanız sevinirim)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SkyAxe__

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Puanlar
110
Yer
Tekirdağ
Minecraft
SkyOcean__

Discord:

skyaxemehmet

Merhabalar! Bugün yeni çıkarttığım botunu tanıtacağım!
Öncelikle, bottaki komutlara beraber bakalım;
Bot-Bilgi, Yardım (filtreli), ping, bildir, test (bot devoloper için), avatar, bilgi, kullanıcı-afişi, rol-bilgi, sunucu-avatar, sunucu-bilgi, öneri, kanal-açıklama değiştir, hoş-geldin sistemini kur/kaldır (resimli), sustur, oto-rol ayarla/sil, sil, yavaş-mod, sistem-logu oluştur/kaldır, ticket sistemi oluştur-kaldır, susturma-kaldır, uyarı sil/ekle/gör

Bottaki tüm komutlar bunlar, yakında daha çok komut eklenebilecek! Sıradaki yapacağım komut ise öneri sistemi (butonlu)
Eğer istediğiniz komutu ekletmek istiyorsanız lütfen botu sunucunuza ekleyin ve /bildir komutunu kullanın.
Bu botu tek başıma yapıyorum. Bot yakında Top.gg'ye eklenecektir. Botu test etmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayın. Botu sunucumuza eklerseniz lütfen
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
gelmeyi unutmayın. Böylece bize yardımda edebilirsiniz!

Eğer botun yükselişini görebilirsek dashboard, yani bir website açacağız! Bu website üzerindende bütün şakasız her şeyi değiştirebileceksiniz. Ticket sistemine isterseniz buton ekleyebileceksiniz, yada kendinize özel bir hoş-geldin resmi bile yapabilirsiniz. Ama bunları zaman gösterecek.

Uzun lafın kısası bana destek olmak için botu sunucunuza eklerseniz ne mutlu bana!

(Her sistem ücretsiz olacaktır.)

Discord botu davet etmek için yukarıdaki bağlantısı kullann.

Son düzenleyen: Moderatör:
botunu test edeceğim ve bota müzik getirirsen gerçekten güzel olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!