Skymining için sistem önerir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rowers

CLANDIA OYUN HIZMETLERI!
Elmaslar
24
Minecraft
Rowers

Discord:

ayazx404

NVIDIA RTX 3060 Ti , AMD Ryzen 5 3600 veya Intel Core i5-12400F,8-16 GB DDR4 (bunların yeterli olacağını düşünüyorum.)Birde gayet güçlü bir güç kaynağı lazım size çünkü bu işlem baya elektrik çekcek.Elmas verirsen sevinirim.

NVIDIA RTX 3060 Ti , AMD Ryzen 5 3600 veya Intel Core i5-12400F,8-16 GB DDR4 (bunların yeterli olacağını düşünüyorum.)Birde gayet güçlü bir güç kaynağı lazım size çünkü bu işlem baya elektrik çekcek.Elmas verirsen sevinirim.
kanka sistem derken 2fa sistemi gibi sistemler :D

kanka sistem derken 2fa sistemi gibi sistemler :D
Hala demek istediğini anlamadım hocam biraz açıklayabilirmisin.Mining'i görünce yazdım direk zamanında yapmış biri olarak.Kusura bakma cevabımdan dolayı.

Hala demek istediğini anlamadım hocam biraz açıklayabilirmisin.Mining'i görünce yazdım direk zamanında yapmış biri olarak.Kusura bakma cevabımdan dolayı.
Kankacım skymining bir oyun modu boxpvp gibi onun icin sistem diyorum? Neyini anlamıyorsun?

Kankacım skymining bir oyun modu boxpvp gibi onun icin sistem diyorum? Neyini anlamıyorsun?
Kusura bakamayın hocam o kadar vakıf değilim konuya.Umarım en yakın zamanda aradığınız yanıtı bulursunuz.

Skymining ile boxpvp/mining arasında temelde çok bir fark olacağını sanmam. Orta ölçekli başlangıç sunucusu için 16-24 ramli minumum ryzen 9 5900x ve proxy lobi içinde Xeon 12 ramli bir sunucu ile uzun bir süre işinizi götürebilirsiniz.

Skymining ile boxpvp/mining arasında temelde çok bir fark olacağını sanmam. Orta ölçekli başlangıç sunucusu için 16-24 ramli minumum ryzen 9 5900x ve proxy lobi içinde Xeon 12 ramli bir sunucu ile uzun bir süre işinizi götürebilirsiniz.
kanka sistem önerin diyorum işte afk sistemi olur 2fa sistemi gibi gibi sistemler mc icin

kanka sistem önerin diyorum işte afk sistemi olur 2fa sistemi gibi gibi sistemler mc icin

Yanlış anladım bende özür dilerim :D

Labirent tarzı bir yer ile özel bloklar ekleyip bu blokların değerli olmasını sağlayabilirsiniz.

buharinin birkaç eklentisi ilgini çekebilir belki bi göz at forumdan

Ben ikna oldum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl