Skylord,skyking vb..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan YellowHD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.026
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YellowHD

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
7
Merhaba skyblock sunucusu açacağım bu sabaha yetiştirmem için bana bu skript gerekli

/Skylord ol

skripti gibi skyking ol skripti gerekiyor. ama aynı anda 3rütbe birden olacak ben bunu nasıl sağlayabilirim?

Askyblock challanges e sadece 1tane rütbe yazabiliyoruz sanırsam ? Yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler

Burdan anlatmak sıkıntı olabilir. Skype üzerinden çözelim. Skype adresinizi verir misiniz ?

Burdan anlatmak sıkıntı olabilir. Skype üzerinden çözelim. Skype adresinizi verir misiniz ?
Merhaba skype adresim şuanda bulunmuyor. Hamachi - Facebook - İnstagram adresleriniz varsa bana ulaşabilirmisiniz?

Hamachi : TRSkyblock
şifre : 123

facebook : metnolgn81

instagram : metnolgn81

Sorun çözüldü. Konu kilit lütfen. @FurkanZhlp

Hocam sorun çözülmüş ama yinede bende belki isterseniz diye belirtmek istedim dün yeni bir skript yazdım skripti editleyip skylord skyking gibi gruplarınıza göre ayarlayıp otomatik bir şekilde rütbe atlatabilirsiniz komut gerektirmez :)

Adımlar:
1-İlk olarak Group Manager yükleyin
2-Skyking gibi istediğiniz grupları oluşturun
3-Verdiğim linkteki skripti yükleyin
4-Bu kadar bitti
5-Eğer peki /c /challenges nolcak derseniz çok basit
Kod:
command /c:
    aliases: challenges , challenges
    trigger:
        cancel event
        send "&cBu sunucuda görevler kullanılmamaktadır"
6-E diyeceksin oyuncu nerden bilecek levelleri oyuncu adasının levelini belli düzeye getirip /is level çekip blok koyduğunda otomatik olarak rütbe atlayacak :)

https://www.mc-tr.com/konu/skyblockda-otomatik-rutbe-atlamak.25631/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl