SkyLine l Yarı OP Skyblock l TAKAS l Kutular l Kısayol Komutları l skyline.batihost.com l Coin l

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam sunucunuz geliştirilmeli Map'ler ve paketteki türkçe karakterler.
Yetkilileriniz açık Cheytah ve Eloskas chat'te muhabbet ediyor ama kimse selam'ımı almıyor ve ilgilenmiyor :/
Diğer SkyBlock sunucularından bi farklınızı göremedim gelişmeniz şart.

Hocam sunucunuz geliştirilmeli Map'ler ve paketteki türkçe karakterler.
Yetkilileriniz açık Cheytah ve Eloskas chat'te muhabbet ediyor ama kimse selam'ımı almıyor ve ilgilenmiyor :/
Diğer SkyBlock sunucularından bi farklınızı göremedim gelişmeniz şart.
Yorumunuz için teşekkurler[DOUBLEPOST=1503059345,1502975587][/DOUBLEPOST]Konu Güncel[DOUBLEPOST=1503097495][/DOUBLEPOST]Konu Günceldir.Sunucuyu ziyaret etmeyi unutmayınız.

Acaba tüm buildler size mi ait ?

Acaba tüm buildler size mi ait ?
Evet tümü bize ait başka bir yerde bulamazsınız :)[DOUBLEPOST=1503153979,1503153899][/DOUBLEPOST]Paskalya Eventi eklendi hergun saat 16:00 da olacak ve 50dk surecektir.
Sitemizden kredinizi aldıktan sonra oyun içinden harcayabileceginiz ./magaza sistemi eklendi.
Ayriyeten düşük bütceli arkadaslarımız için kredilerini katlayabilecegi jackpot sistemi sunucumuzdadır.

Konu Tasarımı Güzel, Sistemler İyi Gibi, Sadece Buildler Değiştirilmeli Başarılar Dilerim.

ALIM VARMI 5 KEZ BU TUR SUNUCUM OLDU KENDİM YAPTIM SUNUCUYU PLLERİ WS MODERATOR ALIMI VARSA GUZEL OLUR
SKYPE : lolsterburak54 yaş : 15[DOUBLEPOST=1503264359,1503264259][/DOUBLEPOST]Alım Varmı 5 KEZ BU TUR SERVERIM OLDU TECRUBELİYİM

ALIM VARMI 5 KEZ BU TUR SUNUCUM OLDU KENDİM YAPTIM SUNUCUYU PLLERİ WS MODERATOR ALIMI VARSA GUZEL OLUR
SKYPE : lolsterburak54 yaş : 15[DOUBLEPOST=1503264359,1503264259][/DOUBLEPOST]Alım Varmı 5 KEZ BU TUR SERVERIM OLDU TECRUBELİYİM
Malesef konumuzun altından alım yapmıyoruz :)[DOUBLEPOST=1503424382][/DOUBLEPOST]Sunucumuzdaki bakım çalışması yaklaşık 5 saat sürmüştür.Sizi oyun keyfinizden mahrum bıraktıgımız için buyuk bir event ile 22:00 da karşılayacagız :)
Hatalar,Buglar 0 düzeyine indirgenmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl