skyblok extra harita yükleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Edward01
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 415

Edward01

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
OzgurB

Discord:

Edward01#0146

skyblock sunucum için extra mob alanı parkur gibi farklı dünya ekleyeceğim nereye eklemem gerek ve nasıl ışınlanacağım yardımcı olursanız sevinirm

Şimdi Dostum, SkyBlock Sunucun için MOB Alanı kuracaksın da bunu SkyBlock Eklentisi (ASkyBlock,SuperiorSky.) ile yapamazsın sanırım. Mob alanı ve parkuru tam olarak nereye yapmak istiyorsun.

Ada Hariçi bir yeremi?
Mesela başka bir dünyaya ışınlanmasını mı istiyorsun.

Şimdi Dostum, SkyBlock Sunucun için MOB Alanı kuracaksın da bunu SkyBlock Eklentisi (ASkyBlock,SuperiorSky.) ile yapamazsın sanırım. Mob alanı ve parkuru tam olarak nereye yapmak istiyorsun.

Ada Hariçi bir yeremi?
Mesela başka bir dünyaya ışınlanmasını mı istiyorsun.
aynen parkur farklı bir dünyada mesela -/warp parkur -/warp zararlı mob yeri farklı bir dünyada olacak nasıl yapmam gerek

aynen parkur farklı bir dünyada mesela -/warp parkur -/warp zararlı mob yeri farklı bir dünyada olacak nasıl yapmam gerek
Öncellike
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eklentisini İndirmen Gerekiyor, İndirdikten sonra sunucunuza kurun.

Ve şu kodları girerek yeni bir dünya oluşturabilirsiniz.

/mv create dünyaismi normal -t flat (Dümdüz bir dünya oluşturur.)

Oluşturduktan sonra, oraya bir artık ne istiyor iseniz bir map eklemeniz gerekiyor. Örnek olarak Parku Map'i

Oluşturduktan sonra istediğiniz yerde durun yani /warp parku yapacakları yerdeee durun.

/setwarp parkur yaparak Oraya ışınlanabileceği kodu oluşturursunuz.

( /setwarp, /warp, gibi komutlarını kullanabilme için Essentials Eklentisi Gerekiyor.)

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Daha Fazla detaylı istiyor iseniz, Etiket Atabilirsiniz.

Öncellike
Eklentisini İndirmen Gerekiyor, İndirdikten sonra sunucunuza kurun.

Ve şu kodları girerek yeni bir dünya oluşturabilirsiniz.

/mv create dünyaismi normal -t flat (Dümdüz bir dünya oluşturur.)

Oluşturduktan sonra, oraya bir artık ne istiyor iseniz bir map eklemeniz gerekiyor. Örnek olarak Parku Map'i

Oluşturduktan sonra istediğiniz yerde durun yani /warp parku yapacakları yerdeee durun.

/setwarp parkur yaparak Oraya ışınlanabileceği kodu oluşturursunuz.

( /setwarp, /warp, gibi komutlarını kullanabilme için Essentials Eklentisi Gerekiyor.)

Daha Fazla detaylı istiyor iseniz, Etiket Atabilirsiniz.
teşekkürler sunucu zaten açık parkuruda var ama extra bir dünyada daha değişik bir parkur eklemek istiyorum oyuncularda bunu istiyor o yüzden yazmak istedim teşekkür ederim

teşekkürler sunucu zaten açık parkuruda var ama extra bir dünyada daha değişik bir parkur eklemek istiyorum oyuncularda bunu istiyor o yüzden yazmak istedim teşekkür ederim
Sana Önerim Bu Eklentiyi Kur,

Bu Eklenti sizin için, Parkur oluşturuyor. Ve Skorlara karşılık sizlere ödül veriliyor. (Hemde Ayarlamalı.)

sürümü en fazla .14 destekliyor benim skyblock sunucusu 1.16.5 1.20.x

sürümü en fazla .14 destekliyor benim skyblock sunucusu 1.16.5 1.20.x
Dostum, O eklenti GLobal bir eklenti olduğu için her sürümde destekler sen bir dene eğer desteklemez ise yazabilirsin.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl