Skyblok En Çok Kazandıran Farm nasıl bulunur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AbcDaVuim

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
AbcDaVuim

Discord:

AbcDaVuim

Merhaba arkadaşlar Skyblok oynarken farmların büyüme hızının olduğu bir liste var mı acaba? Eğer varsa ona göre hangi farmın dakikada kaçtane verdiğini bulup market fiyatlarıyla karşılaştırıp en çok kqzandıran farmı bulabilir miyiz? yardımlarınızı bekliyorum.

sunucular bitkilerin büyüme hızını istediği gibi değiştirebiliyor eğer değiştirmediklerinden eminsen şu video büyüme hızlarını gösteriyor bu hızlar normal minecraft hızları
yerinde olsam 10 tane her bitkiden eker sayaç tutardım 1 saatte hangisinden ne kadar geliyor bakardım ona göre tahmini bir fikrin olur daha garanti iş yaparsın svler hızları değiştirebiliyor çünkü

sunucular bitkilerin büyüme hızını istediği gibi değiştirebiliyor eğer değiştirmediklerinden eminsen şu video büyüme hızlarını gösteriyor bu hızlar normal minecraft hızları
yerinde olsam 10 tane her bitkiden eker sayaç tutardım 1 saatte hangisinden ne kadar geliyor bakardım ona göre tahmini bir fikrin olur daha garanti iş yaparsın svler hızları değiştirebiliyor çünkü

Cevabınız için Teşekkür ederim sunucuda hızların ayrı ayrı değiştirilmediğine eminim sadece tickrate mi bi ayar vardı büyüme hızı sanırım o 3 teydi normal ayarı bu sanırım. değil mi

Cevabınız için Teşekkür ederim sunucuda hızların ayrı ayrı değiştirilmediğine eminim sadece tickrate mi bi ayar vardı büyüme hızı sanırım o 3 teydi normal ayarı bu sanırım. değil mi
o zaman bu video sana faydalı olur tickrateyi değiştirirlerse bütün bitkilerin büyüme hızı değişir aynı katta yani bi fark oluşmaz. bu videodan büyüme hızlarını alıp hesabını yapabilirsin fiyat ile saat başı elde edilen ürün miktarını çarparak

eger oynadiginiz sunucuda randomtickaspeed ayari orjinalinde 3 ise tum büyüme hizlari oyunun kendi ayarindadir eger oynandiysa ayarlandigi hiza gore buyur veya buyumesi yavaslar

Sunucudaki büyüme hızlarını ve markete satış fiyatlarını inceleyip buna göre siz karar vermelisiniz. Genelde skyblock'ta kaktüs farmı tercih edilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl