Rehber SkyBlock ~ Wild Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GameFlex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.466
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GameFlex

Eğitimin kökleri acı, Meyveleri tatlıdır.
Elmaslar
4
Illaki Aramızda Bu Sorunu Yaşayıpta Onca Denemesine Rağmen
Çözemeyen Arkadaşlarımız Vardır Diye Düşünüyorum.
Bunun Için Bir Konu Açmak Istedim Hemen Başlayayım.
----------------------------------------------------------------------------------
SkyBlock Sunucusunda Bazı Kişiler /wild veya /wilderness Yazarak
world Dünyasında Biryere Işınlanıyor Ve Istediği Kadar Çimen Toprak Veya Maden Kasıyor
Bunun Çözümü Çok Basit. Çoğu Kişi /wild & /wilderness Komutunu Engellese Bile Olmadığını
Farketmiştir Bunun Çözümü [ /fbasics wilderness ] Komutunu Engellemektir
Bu Wild Komutu FBasics Pluginine Bağlı Olduğundan Dolayı Çoğu Kişi Bunu
Farketmemiştir. Bu Komutu Nasıl Engelliyeceğini Bilemeyenler Için Onuda Açıklıyayım.
----------------------------------------------------------------------------------

Kod:
on command "/fbasics wilderness":
    cancel event

Eğer Bu Komut Girildiğinde Hata Mesajı Çıkmasını Istiyosanız Oda Şöyledir
Kod:
on command "/fbasics wilderness":
    cancel event
    send "Hata Mesajı"

Eğer Birkaç Kişide Olsa İşinize Yaradıysa Ne Mutlu Bana
Iyi Forumlar
Iyi Oyunlar Dilerim
Kolay Gelsin​

Dostum açıkcası tek bir satır halinde tam bir paylaşsaydın fena olmazdı D: ginede başarılır iyi forumlar :)

Dostum açıkcası tek bir satır halinde tam bir paylaşsaydın fena olmazdı D: ginede başarılır iyi forumlar :)

Ne Biliyim Pek Konu Paylaşmadığımdan Anlatma Isteğinde Bulundum. Ginede Sağolasın

Bu skript çalışmayabilir çünki, daha önce denemiştim çözümü fbasics/config.yml wilderness-enabled: true satırını bulunuz ardından true kısmını false yapınız. Bu sadece fbasics eklentisini kullananlar için geçerlidir.

Bu Tesadüf Olamaz :)

Dostum hiç degilse cancel eventden sonra kick player duo to yapabilirdin yani ama çok basit ve salaça gibi bişey olmuş bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl