SkyBlock ve Towny 12 gb yetermi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BerkinY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerkinY

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
PlotBerkin

Discord:

berkin911

SkyBlock ile Towny sunucusu açıcam lobiyede 1gb gidecek bir tanesi 6 bir tanesi 5 gb olacak işlemci amd ryzen 9 9750x diye biliyorum 8 çekirdek yeterlimidir birde hangisine 5 hangisine 6 vermeliyim oraxen minyon ve 3 4 skript var sürüm 1.21.4.

Lobi için ram
Bungeecord için ram
Windows için ram
Towny için ram
Skyblock için ram

İki oyun modunu aynı anda (kitle oluşturmadan) açmak cahillik gerektirir.

Lobi 2gb + Windows minimum 1-1.5gb + Bungeecord 512mb-1gb + Towny 8gb + Skyblock 6-8gb ram

16gb ram öneriyorum direkt, 12gb ile tek oyun modu önerimdir. Tek oyun modu olacaksa da lobi ve bungee ye gerek yok kısaca 8gb ram yeterli karar sana kalmış.

Yukardaki yazılanları uygulayın, lakin Skyblock daha fazla ram gerektiren bir mod, çünkü sürekli ada kuruldukça yeni dünyalar açıyor, her dünya zaten kendi başına ram tüketiyor, tile entity gibi (sandık fırın vb.) şeyler de çok olduğu zaman ram tüketimi artar.

tek oyun modu ile açmanız daha iyi çünkü 40 kişi girse ve eğer 30 bir modda 10 öbür modda olursa 10 olan sunucuya daha fazla reklam lazım yoksa uzun süre az kişi kalırlarsa sıkılıp bırakırlar. daha büyük yetkili ekibiniz olması gerekir, daha fazla reklam bütçesi vs. vs. baya dezavantajı var.
gidip 32 gb al 64 al diyenlere çok takma, başlangıçta böyle abidik gubidik rakamlara asla ihtiyaç duymazsınız.

Yetmez hocam.

Raminizi yükseltmenizi tavsiye ediyorum.

İyi günler.

Skyblock daha fazla ram gerektiren bir mod, çünkü sürekli ada kuruldukça yeni dünyalar açıyor, her dünya zaten kendi başına ram tüketiyor, tile entity gibi
Düzeltmek istiyorum; skyblock en az ram tüketen oyun modlarından biridir. Adalar için ayrı dünya oluşturmaz, tek bir dünya oluşturur ve bu dünyada yeni adaları schem ile oluşturur. Buda kullanılmayan alanlarda chanklarda gereksiz entity oluşumunu engelle zira blok olmamasıda chack yenilemesine avantaj sağlar. Aksine normal dünyaları kullanan oyun modları daha fazla ram tüketir çünkü gerek pluginleri daha karmaşık gerek ise normal dünya kullandığın için sürekli keşfedilebilir alanlar vaar olur.

Sunucuları belirttiğiniz gibi başlatabilirsiniz, kitleniz artıktan sonra sağlayıcınızdan ram artırmak konusunda talepte bulunabilirsiniz.

Düzeltmek istiyorum; skyblock en az ram tüketen oyun modlarından biridir. Adalar için ayrı dünya oluşturmaz, tek bir dünya oluşturur ve bu dünyada yeni adaları schem ile oluşturur. Buda kullanılmayan alanlarda chanklarda gereksiz entity oluşumunu engelle zira blok olmamasıda chack yenilemesine avantaj sağlar. Aksine normal dünyaları kullanan oyun modları daha fazla ram tüketir çünkü gerek pluginleri daha karmaşık gerek ise normal dünya kullandığın için sürekli keşfedilebilir alanlar vaar olur.

Sunucuları belirttiğiniz gibi başlatabilirsiniz, kitleniz artıktan sonra sağlayıcınızdan ram artırmak konusunda talepte bulunabilirsiniz.
24 Gb Ram alsın Herşeye yeter kasmayıda azaltır.

24 Gb Ram alsın Herşeye yeter kasmayıda azaltır.
Bencede 10 towny 10 skyblock 512 velocity ye verilse yeter daha sonra oyuncu sayısına ve ihtiyaca göre arttırılması daha mantıklı olur ama halihazırda bir oyuncu kadrosu yoksa 8 towny 6 skyblock 512 velo diye de paylaştırılabilir. Ben duruma göre arttırmaktan yanayım.

Bencede 10 towny 10 skyblock 512 velocity ye verilse yeter daha sonra oyuncu sayısına ve ihtiyaca göre arttırılması daha mantıklı olur ama halihazırda bir oyuncu kadrosu yoksa 8 towny 6 skyblock 512 velo diye de paylaştırılabilir. Ben duruma göre arttırmaktan yanayım.
Direk 32 Gb alsın 16 8 Towny Skyblock geri kalan Velocity lobi çakma lobiye 512mb verse dehşet olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl