racfourdtr
takendisiyim
Düzeltmek istiyorum; skyblock en az ram tüketen oyun modlarından biridir. Adalar için ayrı dünya oluşturmaz, tek bir dünya oluşturur ve bu dünyada yeni adaları schem ile oluşturur. Buda kullanılmayan alanlarda chanklarda gereksiz entity oluşumunu engelle zira blok olmamasıda chack yenilemesine avantaj sağlar. Aksine normal dünyaları kullanan oyun modları daha fazla ram tüketir çünkü gerek pluginleri daha karmaşık gerek ise normal dünya kullandığın için sürekli keşfedilebilir alanlar vaar olur.Skyblock daha fazla ram gerektiren bir mod, çünkü sürekli ada kuruldukça yeni dünyalar açıyor, her dünya zaten kendi başına ram tüketiyor, tile entity gibi
24 Gb Ram alsın Herşeye yeter kasmayıda azaltır.Düzeltmek istiyorum; skyblock en az ram tüketen oyun modlarından biridir. Adalar için ayrı dünya oluşturmaz, tek bir dünya oluşturur ve bu dünyada yeni adaları schem ile oluşturur. Buda kullanılmayan alanlarda chanklarda gereksiz entity oluşumunu engelle zira blok olmamasıda chack yenilemesine avantaj sağlar. Aksine normal dünyaları kullanan oyun modları daha fazla ram tüketir çünkü gerek pluginleri daha karmaşık gerek ise normal dünya kullandığın için sürekli keşfedilebilir alanlar vaar olur.
Sunucuları belirttiğiniz gibi başlatabilirsiniz, kitleniz artıktan sonra sağlayıcınızdan ram artırmak konusunda talepte bulunabilirsiniz.
Bencede 10 towny 10 skyblock 512 velocity ye verilse yeter daha sonra oyuncu sayısına ve ihtiyaca göre arttırılması daha mantıklı olur ama halihazırda bir oyuncu kadrosu yoksa 8 towny 6 skyblock 512 velo diye de paylaştırılabilir. Ben duruma göre arttırmaktan yanayım.24 Gb Ram alsın Herşeye yeter kasmayıda azaltır.
Direk 32 Gb alsın 16 8 Towny Skyblock geri kalan Velocity lobi çakma lobiye 512mb verse dehşet olurBencede 10 towny 10 skyblock 512 velocity ye verilse yeter daha sonra oyuncu sayısına ve ihtiyaca göre arttırılması daha mantıklı olur ama halihazırda bir oyuncu kadrosu yoksa 8 towny 6 skyblock 512 velo diye de paylaştırılabilir. Ben duruma göre arttırmaktan yanayım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!