Çözüldü SkyBlock V.3 Hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Twenor42
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.242

V.3 Hangi Tipte Olsun

• OpZkyblock

Oy: 33 75,0%
  • Eski Düzen Normal Zkyblock

Oy: 11 25,0%

• Kullanılan toplam oy
    44
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Twenor42

Namı Değer " Twenor "
Elmaslar
591
Minecraft
Twenor42

Discord:

Twenor42 #7483

Evet arkadaşlar çok uzun bir zaman oldu artık v.3 ü paylaşmaya karar verdim lakin ben v.2 yi paylaştığımda opskyblock sunucuları golem verirdi şimdi elmas spawner verenler var v.3 ü artık normal değilde op olarak yapmak istiyorum v.3 de marketteki tabelalar bile hazır olacak :) anket koyacağım katılırsanız sevinirim.

Abi op yap plss bide ne zaman paylaşın ??

Abi anket ne zaman bitcek bide ne zaman paylaşıcan ?

Abi anket ne zaman bitcek bide ne zaman paylaşıcan ?

Allahın izniyle 1-2 gün içinde lobi ve fakelobi paylaşmayı düşünüyorum 1 hafta içinde de skyblock durumu belli olur paylaşırım.

abi lobiyi bugün paylaşırsan yarına inşallah hub sw mi önüne koyarım ?

abi lobiyi bugün paylaşırsan yarına inşallah hub sw mi önüne koyarım ?

Elbet koyarsın :) lobiye ilgi olmasa da piyasada kullanan sunucu çok v.2 biraz basit oldu ama v.3 de NPC li şekilli şukullu birşey yapacam geç olsun güzel olsun ;)

Elbet koyarsın :) lobiye ilgi olmasa da piyasada kullanan sunucu çok v.2 biraz basit oldu ama v.3 de NPC li şekilli şukullu birşey yapacam geç olsun güzel olsun ;)
abi npc istemiyorum paketi bana önceden veririmisin skypeden[DOUBLEPOST=1511726210,1511725766][/DOUBLEPOST]Abi paylaşırmısın plss

abi npc istemiyorum paketi bana önceden veririmisin skypeden[DOUBLEPOST=1511726210,1511725766][/DOUBLEPOST]Abi paylaşırmısın plss

Sabret en kısa sürede hepsini paylaşacam neyse konuyu dağıtıyoz )

Abiya Adakite nasıl demir spawner ekliyeceğim bilen varsa pls söylesin[DOUBLEPOST=1511774774,1511774540][/DOUBLEPOST]Abiya Adakite nasıl demir spawner ekliyeceğim bilen varsa pls söylesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl