Skyblock / Survival?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vasiyet

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
2024 olmasına rağmen değişmeyen o soru: slyblock mu, survival mı?
2si de 1.20+

Survival tercih ederim.

Ben bir soru daha sorayım, sizce Towny mi Survival mı?
Kişiden kişiye değişebilecek bir konu, ancak kendi adıma konuşmam gerekirse, yeni nesil bir Towny sunucusu yapmak veya görmek isterim. Fakat üst sürümlerde yeni eşyalar ve değişiklikler olduğu için PvP mekaniği gibi şeyler de farklılaşabiliyor. Bu yüzden survival modunun sabit kalması, onun ilk oyun modlarından biri olması nedeniyle önemli. Yeni sürümlere açık bir sunucu, oyunculara avantaj sağlayabilir. Bu, Towny sunucusunun açılmayacağı anlamına gelmiyor; sadece benim fikrim bu yönde. Yine de tercih yapmam gerekirse survival seçerdim.

Skyblock güzel konsept ile yapılmış ise kesinlikle tercih ederim. Onun dışında survival oynayacaksam gider single oynarım yada arkadaşlarla aternos açarım pek bir olayı yok survivalın. Townyde eski popülerliğini kaybetti artık yeni açılan her sunucu diğerlerinin aynısı oluyor yenilik şart!

SkyBlock hem daha çok oyuncuya hitap eder hem de yönetmesi bence daha kolay bir bölüm. Bence survival yerine towny de düşünebilirsiniz.

SkyBlock severim ama, survival isterim ya.

Ben de hypixel skyblock oyuncusu olarak şöyle düşünüyorum skyblock hypixel gibi olmalı diğerleri fazla klasik özellikle Türk sunucuları çok can sıkısı fakat nedendir bilinmez survival'ı çok güzel yapıyoruz ve garip şekilde hoşuma gidiyor, oynamaya devam ediyorum.

Klasik emek skyblock dahi olsa skyblocku tercih ederim :heart:

Yok mu daha fikri olan

Oyuncu çekmek için yapıyorum. Sabit belirli oynayan olsun yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl