Skyblock sunucusunun taban sürümü çok önemli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MassiveL34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 259
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MassiveL34

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
7
Merhaba 1.16.5 veya 1.20.4 bir sunucu açmak istiyorumda aralarında çok fark var mı hangi sürüm açsam daha iyi olur skyblock sunucusu açıcam

şöyle düşün telefon alacaksın paran var gücün yetiyor gidip iphone 5 mi alırsın yoksa iphone 16 mı ?

sürüm de bunun gibi işler her zaman en yeni sürümler daha iyi çünkü oyuna yeni şeyler eklenmesi dışında hata bug dupe fixlemeleri v.b yapılır + olarak yeni eklenen eşyalar moblar v.b daha farklı sistemler yapmana olanak sağlar

taban surumu onemli bir cok sunucu ilk basta yanlis taban surumu secip sonra pisman oluyor. Lakin Skyblock icin pek onemli olacagini zannetmiyorum. Kullanacaginiz eklentiler yapacaginiz isler neyse kafanizda onceden kurun ona gore taban surumu secin sonra aa bu eklenti bu surumde calismiyormus hesabi olmasin skyblock icin taban surum cok onemli olmasa bile sizin kendi yapmak istediginiz seyler icin onemli bir secim olabilir

1.16.5 tercih etmen için ne gibi bir sebep olabilir ki?

bu arada evet ustte soylemeyi unuttum 1.16.5 ihtiyar oldu bir ton derdi var bir ton bugu var optimizasyonu berbat bas agrisi eksik olmayan bir surum, 1.8 sky bile acsan 1.16.5 den daha iyi, sahsen 1.19.4 un asagisina inmem herhangi bir modda

şöyle düşün telefon alacaksın paran var gücün yetiyor gidip iphone 5 mi alırsın yoksa iphone 16 mı ?

sürüm de bunun gibi işler her zaman en yeni sürümler daha iyi çünkü oyuna yeni şeyler eklenmesi dışında hata bug dupe fixlemeleri v.b yapılır + olarak yeni eklenen eşyalar moblar v.b daha farklı sistemler yapmana olanak sağlar

Öyle fakat ne bileyim çoğu sunucu genelde 1.16.5 taban açıldığından acaba dedim bir ayrıcalığımı var

taban surumu onemli bir cok sunucu ilk basta yanlis taban surumu secip sonra pisman oluyor. Lakin Skyblock icin pek onemli olacagini zannetmiyorum. Kullanacaginiz eklentiler yapacaginiz isler neyse kafanizda onceden kurun ona gore taban surumu secin sonra aa bu eklenti bu surumde calismiyormus hesabi olmasin skyblock icin taban surum cok onemli olmasa bile sizin kendi yapmak istediginiz seyler icin onemli bir secim olabilir

Hmm doğru diyorsunuz eklenti destekleri gerek oyuna o sürümde gelen özellikler hepsini düşünmek gerek.

1.16.5 tercih etmen için ne gibi bir sebep olabilir ki?

İşte çoğu sunucu 1.16.5 taban açıldığından acaba diyorum bir ayrıcalığımı var diye düşündümde çoğu sorduğum kişi sade bir sürüm üst sürümlerdeki gibi gereksiz eşyalar yok falan diyorda ondan öyle düşünmüştüm bende

bu arada evet ustte soylemeyi unuttum 1.16.5 ihtiyar oldu bir ton derdi var bir ton bugu var optimizasyonu berbat bas agrisi eksik olmayan bir surum, 1.8 sky bile acsan 1.16.5 den daha iyi, sahsen 1.19.4 un asagisina inmem herhangi bir modda

Zaten 1.16.5 den vazgeçeceksem 1.20.4 taban düşünüyorum fakat yeni sürümde oyuna gelenlere pek hakim değilim skyblock modu için kapatmam gereken bir açık veya başka bişey var mı bilmiyorum örnek şu item yasaklanmalı şöyle bi bug var ıvır zıvır pek bilgim yok üst sürümler hakkında

Bu arada cevaplar için hepinize teşekkürler yukarda eklemeyi unutmuşum.

Bana sorarsan en son sürüm tercih et 1.21.5 olmasa bile 1.21.4 şuan gayet iyi. Bazı çok kullanılan eklentiler artık daha aşağısına destek vermemeye başladı örneğin ExcellentCrates şuan sunucuların %80'i falan kullanıyor herhalde. 1.16.5'de uğraşman gereken çok fazla açık varken 1.21.4'de asla onun kadar uğraşmazsın. Skyblock sunucuları için build vs de önemli olduğu için eşya çeşitliliği iyi olacaktır.

SkyBlock için taban sürümünü 1.21.1 yap en uygun sürümlerden birisi. 1.16.5 yalan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl