Dazshy#8198
Keşke konuyu önce okusaydınız, ben Skyblock için gerekli olan korumalardan bahsediyorum.Merhabalar sunucunuzda oynayacak oyuncuların ilgisini çekecek bir şey yapabilirsiniz yani diğer sunuculara nazaran bir farkınız olsun kendinizin düşündüğü bir warp veyahut başka bir şey ekleyebilirsiniz en azından bi oyuncu ' a şu sunucuda şu vardı gireyim de bi merakımı gidereyim' falan diyebilsin diye düşünüyorum en azından ben böyle bir şey düşünüp ekleyebilirsiniz
onurtncblk_
IllegalStack plugini ne işe yarıyor? Bir de ben klasik herkesin eklemesi gereken açık kapatma gibi pluginleri soruyorum.ekleyebilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hile koruması ekleyebilirsin.
ezprotector ekleyebilirsin.
killerpro4242#3319
Özür dilerim yanlış okumuşum :DKeşke konuyu önce okusaydınız, ben Skyblock için gerekli olan korumalardan bahsediyorum.
whiskeytr
Aegis - Spigotguard - Vulcan Anti Cheat - Dupe FixesOyun türü Emek Skyblock, sürümü 1.8.8 Paper olan sunucum için hangi korumaları önerirsiniz? Koruma derken, açık falan da bunun içinde olsun. Yardım ederseniz sevinirim.
Yeni açıldığı için para ödiyemeyebilir fakat vulcan yerine Medusa'da kullanabilirsin ikisininde yapımcıları aynıAegis - Spigotguard - Vulcan Anti Cheat - Dupe Fixes
whiskeytr
Olabilir fakat en az 2 makine olması ve davet falan yaparak ücretsiz Aegis kazanması lazm ayrica Spigotguard lazm 1.8 de exploit olayı çok oluyor.Yeni açıldığı için para ödiyemeyebilir fakat vulcan yerine Medusa'da kullanabilirsin ikisininde yapımcıları aynı
Şu anda 50 pluginim var, artı olarak bir şey eklemek istemiyorum. Bunlar keyfe göre eklenecek şeyler mi? Sunucumun RAM'i az olacak çünkü. Bu arada benim istediğim şey mutlaka eklenmesi gereken şeyler, her sunucuda olanlar yani.Aegis - Spigotguard - Vulcan Anti Cheat - Dupe Fixes
Hangi hostingi kullanıyorsunuzŞu anda 50 pluginim var, artı olarak bir şey eklemek istemiyorum. Bunlar keyfe göre eklenecek şeyler mi? Sunucumun RAM'i az olacak çünkü. Bu arada benim istediğim şey mutlaka eklenmesi gereken şeyler, her sunucuda olanlar yani.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!