Sol Reklam

Çözüldü Skyblock Sunucusu Çakma Lobi Login Kısmına Atma Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

CaptainBlack189

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Puanlar
1.995
Yer
Ankara
Merhabalar, skyblock sunucumda proxy olarak velocity kullanıyorum. Çakma lobide de login işlemi gerçekleşiyor ve skyblock sunucusuna aktarıyor. Skyblock sunucumda çalışırken bir süre sonra skyblock sunucumdan disconnect olup çakma lobide login kısmına atıyor. Tekrar şifremi girince skyblock sunucuma aktarıyor. Bu neden olur? Oyunu arkada afk bıraktığımda atmıyor, ancak çalışırken disconnect oluyorum. Bu benim internetim yada bilgisayarımdan kaynaklı bir sorun mu acaba? Eğer öyleyse de neden beni login kısmına atıyor hata verip komple atarak minecraft sunucular kısmına döndürmesi gerekmez mi? Bunun bir ayarı var mı bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Disconnect sırasında velocity sunucusundaki hata logunu yukarıya bıraktım.

Son düzenleme:
Skyblock sunucunuzla alakalı bir durum olabilir

Velocity şuan son sürüm mü

SkyBlock sunucusuna bağlı olduğunuz için oyundan düştüğünüzde bir hata verirse skyblock sunucusunun loglarında gözükür. Direkt olarak sunucudan atmak yerine çakma lobiye yönlendirme sebebi ise bu bir velocity özelliğidir. Bu özellik genellikle sunucuyu kapattığınızda oyuncuları oyundan atmak yerine lobi sunucusuna yönlendirmek için kullanılır sizin lobi sunucunuz olmadığından veya hatalı düzenleme sağladığınızdan dolayı sizi oyundan atmak yerine velocity çakma lobi sunucusuna yönlendiriyor.

Sorun fix mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı