berytt
Birisi mi Spawnlandı?
Merhaba arkadaşlar, Minecraft sunucum için VDS değişikliği yapacağım. Biraz araştırma yaptım ve birkaç firma ismi belirledim ancak karar vermekte zorlandığım için sizden yardım istiyorum.
Sunucumda 75-80 arası plugin olacak ve açılışı daha yeni yapacağız. Bu yüzden "Şu kadar RAM ve şu işlemci tam işini görür" şeklinde donanım önerileriniz varsa onlara da açığım.
Araştırmalarım sonucunda gözüme çarpan firmalar şunlar:
Bu firmalar hakkında tecrübeleriniz nelerdir? Hangisini seçmeliyim veya bunlara ek olarak "Şu firmadan şaşma" dediğiniz bir yer var mı? Değerli yorumlarınızla son kararı vermemde bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar!
Sunucumda 75-80 arası plugin olacak ve açılışı daha yeni yapacağız. Bu yüzden "Şu kadar RAM ve şu işlemci tam işini görür" şeklinde donanım önerileriniz varsa onlara da açığım.
Araştırmalarım sonucunda gözüme çarpan firmalar şunlar:
- SunucumBurada
- DeHost
- BirSunucum
- Rainy Bilişim
- Oyunlayıcı
- AtaHost
- Webriva
- Batihost
Bu firmalar hakkında tecrübeleriniz nelerdir? Hangisini seçmeliyim veya bunlara ek olarak "Şu firmadan şaşma" dediğiniz bir yer var mı? Değerli yorumlarınızla son kararı vermemde bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi forumlar!