Çözüldü Skyblock sunucum sürekli drop yiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
timings test'i yapıp atabilri misiniz acaba ?

Ekli dosyalar

• 1566552496730.png
    1566552496730.png
    169,6 KB · Görüntüleme: 145
Bukkit.yml ye bakarmısın tam nerdeydi hatırlamıyorum.

Merhabalar Ben Skyblock Sunucumda Çok Drop Yiyorum Nedeni Varmıdır.
RAM 5GB
SKRİPT : 27
PLUGİN : 80
drop, bilgisayar sistemiyle bağıntılıdır dostum. SkyBlock her zaman drop yer, yapısı gereği. Altı boş bir yere blok koyunca drop yersin. SkyBlock'un doğası bu, engel olamazsın

drop, bilgisayar sistemiyle bağıntılıdır dostum. SkyBlock her zaman drop yer, yapısı gereği. Altı boş bir yere blok koyunca drop yersin. SkyBlock'un doğası bu, engel olamazsın
biliyorumda belki biraz düşer dedim

başka paket kullanınca olmuyor ama

neyse sanırım düzeltemicez

Discord Adresim: BATUHAN CEVIK#0001

Önemli olan sunucu açmak değilmiş değil mi? Sunucu optimizasyonu her şeyden önce gelir. Skriptlerini eklentiye dönüştürmenin bir yolunu bul. Eklentilerini de timings araçlarıyla kontrol et. Kaynak tüketimi fazla olanlar için ekstra çözüm üret. Paperspigot değilse TimingsPatch adlı eklentiyi indirip düzgün bir timings alabilirsin. Ayrıca logda da hiçbir hata ve uyarı kalmamasına dikkat et. (Default uyarılar hariç.) Bunun yanında temiz bir arka plan istiyorsan konsol mesajlarını da sadeleştir. Aptalca konsol mesajlarından kurtul.

Discord Adresim: BATUHAN CEVIK#0001
Önemli olan sunucu açmak değilmiş değil mi? Sunucu optimizasyonu her şeyden önce gelir. Skriptlerini eklentiye dönüştürmenin bir yolunu bul. Eklentilerini de timings araçlarıyla kontrol et. Kaynak tüketimi fazla olanlar için ekstra çözüm üret. Paperspigot değilse TimingsPatch adlı eklentiyi indirip düzgün bir timings alabilirsin. Ayrıca logda da hiçbir hata ve uyarı kalmamasına dikkat et. (Default uyarılar hariç.) Bunun yanında temiz bir arka plan istiyorsan konsol mesajlarını da sadeleştir. Aptalca konsol mesajlarından kurtul.
ne güzel konuşmuşsun :)

Hata olmazsa kendini geliştiremezsin hatalar olacak ki o hataları bulmak için biraz çabalaman gerekicek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl