Bulundu Skyblock Sunucum İçin Yetkili Alımları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FurKqnTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 485
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

FurKqnTR

FURKAN
Elmaslar
161
Minecraft
Furkqn

Discord:

Furkqntr

Herkese merhaba ben Furkan yakın bir zaman içinde kuracağım sunucu için yetkili alımı gerçekleştiriyorum.
Sunucumun adı KebapCraft daha önceden de açmıştım fakat bazı sorunlar yüzünden kapatmıştım. Fakat şimdi tekrardan açmayı planlıyorum. Sunucumda admin kurucu moderator gibi bana göre saçma olan rütbeler bulunmayacak herkes yetkili rütbesinde olacak. o yüzden yorumlara admin olmak istiyorum gibisinden mesajlar yazmayın lütfen. Sunucum da 3 yetkili olacak birisi benim ve diğer 2 kişiye de paneli vermeyi düşünüyorum. başvuru formundaki her yeri düşünerek doldurunuz.

Doldurmanız gerekenler:

Adın:
Hırslı mısın? (başladığınız bir şeyi bitirmek için emek sarf eder misiniz?):
Discord Sunucusu Hakkında yeterli bir bilgiye sahip misin?:
Bilmediğin bir şeyi öğrenmek için çaba harcar mısın?:
Önumüzde tatil var 15 gun boyunca en az kaç saat sunucuda aktif kalabilirsin?:
Plugin bilgin (bungecoord, skript, vs) (1 ile 10 arasında bir rakam):

Bu kadar. Lütfen yalan bilgiler değil Doğru bilgileri yazarsanız sevinirim.

Skripter olurum
Discord:Sefa/SingleCarbon/17#9188

Adın: Arda Tohumoğlu
Hırslı Mısın? Ben İnat ve oldukça hırslı birisiyim. Başladığım şeyi bitirmezsem rahat edemem intikam için uğraşırım.
Discord Hakkında Bilgili Misin? Genellikle skype kullandım fakat artık discord kullanıyorum. Ne demeye çalıştığını tam olarak anlamadım ama yeteri kadar bilgimin olduğunu düşünüyorum.
Bilmediğim bir şeyi öğrenmek için çaba harcarım çünkü dediğim gibi inadım.
Kaç Saat Sunucuda kalabilirsin?
Elimden geldiğince girmeye çalışırım. Okul sıraları giremem benim için ders daha önemli.
Plugin bilgin? Skript yazmam editlerim. Bungeecord kullandım ama pek iyi anlamam pluginleri editleyebilirim ayrıca ingilizcem iyidir.

Adın: Hakan
Hırslı mısın? (başladığınız bir şeyi bitirmek için emek sarf eder misiniz?): Hocam Özelliğimden Vurdun
Discord Sunucusu Hakkında yeterli bir bilgiye sahip misin?: Evet, Sunucularla ilgilendim
Bilmediğin bir şeyi öğrenmek için çaba harcar mısın?:E zaten yani bilmiyosan öğrenmiyeceksen ne anlamı var ki :D
Önumüzde tatil var 15 gun boyunca en az kaç saat sunucuda aktif kalabilirsin?: 4-6 saat
Plugin bilgin (bungecoord, skript, vs) (1 ile 10 arasında bir rakam):Oyun içi plugin 10/9 Oyun dışı plugin 10/7

Bu arada admin bey ben %10000 eminim senle daha önce tanıştık :D

Discord: Hakko#7529
Cevap bekliyorum

Bu arada 7 yıldır mc oynuyorum 6 yıl serverlarda yöneticilikle geçti, 1.5 aydır oynamıyorum ama 1 günde hatırlarım xd.

Hırslı mısın? (başladığınız bir şeyi bitirmek için emek sarf eder misiniz?):Tabiki
Discord Sunucusu Hakkında yeterli bir bilgiye sahip misin?:Evet Baya Bilgiye Sahibim.
Bilmediğin bir şeyi öğrenmek için çaba harcar mısın?:Evet
Önumüzde tatil var 15 gun boyunca en az kaç saat sunucuda aktif kalabilirsin?:6-7
Plugin bilgin (bungecoord, skript, vs) (1 ile 10 arasında bir rakam): 6 Ayrıca Build Bilgim 10

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl