Skyblock sunucum için ne tür sistemler geliştirebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Deleted user 177302
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 523
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Borsa sistemleri hakkında çok bir bilgim yok açıkçası sadece mc üstünde hiç görmediğim için bu fikri ortaya attım :D
Oo ozaman bir ilke imza atılacak trde ilk yazabiliriz başlığa :D (!)

Değerli MC-TR üyeleri,

Yakın zamanda SkyBlock sunucusu açacağım. Bu sunucunun paketinin yapımına da başlamış bulunmaktayım. Sizden sistem önerisi istiyorum. Dilediğiniz şeyi öneriniz.

İyi forumlar dilerim.
Eventleri bol tut başka oyunların eventlerini adapte etmelisin bence

Borsa sistemleri hakkında çok bir bilgim yok açıkçası sadece mc üstünde hiç görmediğim için bu fikri ortaya attım :D
Hazır mıyız gençler? Eklentiyi size tanıtabilmem için en uygun kategori hangisidir? Henüz paylaşmak istemiyorum ama içeriğini göstermek istiyorum. Geliştirme tarzı ilerleyebilirim, sizin fikirleriniz.

Şöyle bir şey düşündüm;

Sunucu marketinde oyuncular eğer bir eşyayı (örneğin demir) fazla satın alırsa demirin fiyatı yükselecek, alım azalınca demirin fiyatı düşecek. Bu şekilde çoğu sunucuda ölmüş olan ihale sistemini de canlandırmış olacağız. Marketten alım yapamayan kişiler ihaleden alacak. Fikir nasıl sizce?
Aslında bu tarz dynamic pricing sistemi EconomyShopGUI eklentisinde var diye biliyorum ama premium versiyonu ücretsiz yaparsanız kullanılabilir.

Aslında bu tarz dynamic pricing sistemi EconomyShopGUI eklentisinde var diye biliyorum ama premium versiyonu ücretsiz yaparsanız kullanılabilir.
Şimdi beta tanıtım konusunu paylaşacağım hazır olun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl