Bulundu SKYBLOCK SUNUCUM İÇİN END TAŞI KALDIRMA SKRİPTİ LAZIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Linux MC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 280
  • Etiketler Etiketler
    .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Linux MC

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Minecraft
linux1827

Discord:

linux_yt

Hocam merhaba ben skyblock sunucum için bi end taşı kaldırma skripti istiyorum yani elimde bir adet belirli çubuk olunca o çubukla end taşını kırabiliyim çubuk kullanılınca sayısı azalsın ve end taşı silinip envanterime gelsin çalma durumunu önlemek için her oyuncu sadece kendi adasında yapabilsin ve bu çubuk komutla elde edilebilsin (shopkeepers a koycamda) ilgilenirseniz sevinirim iyi günler.

Sıkıntılı Bir İstek Skript İle Oyuncuların Verisini Toplamak Biraz zaman sonra makinayı yorar bir pluginciye plugin olarak yaptırman daha sağlıklı olur

pekiya bunula ilgili bi plugin varmı?
Sıkıntılı Bir İstek Skript İle Oyuncuların Verisini Toplamak Biraz zaman sonra makinayı yorar bir pluginciye plugin olarak yaptırman daha sağlıklı olur

Hocam merhaba ben skyblock sunucum için bi end taşı kaldırma skripti istiyorum yani elimde bir adet belirli çubuk olunca o çubukla end taşını kırabiliyim çubuk kullanılınca sayısı azalsın ve end taşı silinip envanterime gelsin çalma durumunu önlemek için her oyuncu sadece kendi adasında yapabilsin ve bu çubuk komutla elde edilebilsin (shopkeepers a koycamda) ilgilenirseniz sevinirim iyi günler.
sunucu sürümünüz nedir ? ve kullandığınız skyblock plugini

Eklenti yazdırmak isterseniz discord.gg/minebazaar üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Hocam eklentiyi yazdım discord üzerinden ulaşırsanız eklentiyi verebilirim

Discord: theskrr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl