Skyblock sunucular hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Minezoid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.294
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Minezoid

oyna.minezoid.com
Elmaslar
1.017

Discord:

Minezoid#4994

Gerçekten haddinden fazla bir şekilde skyblock sunucu var değil mi? burda skyblock sunucular üstüne biraz konuşup beyin fırtınası yapalım istedim sizce skyblock sunucular ne yapmalı kendini nasıl öne çıkarmalı veya oyuncu olmadığı halde boş çalışan sunucular ne yapmalı ve neden 100 200 tane opskyblock var ve neden bunların hepsi aynı sistemlerle çalışıyor gibi sorular güzel şeyler bekliyorum Sevgi saygı çerçevesinde güzel bir konuşalım bu konuyu

Günümüzde opskyblock çok iyi tutuyor (Amacı spawnerin yanında afk kalıp para kasıp blok döşemek olsada) oyuncular basite kaçmayı seviyor
eğer emek skyblock açıp yanına 3-4 özellik getirebilirsen bunlar örneğin; Bazı kolay kasılan bloklara sınır getirip level kasmayı zorlaştırma, farmlara sınır oyuncular çok zaman harcıyor farm konusunda bunun önüne geçilerek böyle birşey olabilir ''piston, kum'' gibi , oyuncular arasında şans oyunu ''coinflip, yazı tura, vb'' , oyunda pahalı olan itemlerin kasası ''Redstone kasası, Kum kasası'' , oyuncular arası 1vs1 yumruk yumruğa böyle basit özellikler ile sunucu güzelleştirelebilir ve tutabilir oyuncuların sıkıldığı için server değiştirdiklerini düşünüyorum ilk gün 30 kişi olan emek skyblock sunucusu 1 hafta sonra 5-6 kişiye düşebiliyor. Tabii ki reklam da önemli

Opskyblock için birşey demeyeceğim çok saçma buluyorum çünkü.

Son düzenleme:
Reklam gibi olmasın da bizim sunucumuzda level kasmak zordur gerçekten güzel bir oyun dengesi kurduk tam oyuncuların isteyebileceği ve oynarken zevk alabilecekleri bir oyun dengesi mevcut yeni geldiğinizde anlamanız biraz güç olabiliyor veya biz iyi anlatamıyoruz ama gerçekten güzel bir emek sunucusu yaptığımızı düşünüyorum ki bu sebepten bu kadar kişi oynuyor :)

Opskyblock 1-2 kere girdim gerçekten çok saçma geliyor bana spawnerdan elmas blok zümrüt blok geliyor afk duruyorsun adana blok koyuyorsun sadece peki oyunun zevki nerde kalıyor demi

Yorumunuz için teşekkürler tavsiyelerinizi mutlaka dikkate alıcağım.

Örneğin artık skyblock ile faction u birleştirmeye çalışıyorlar hammadde edit falan ekliyorlar faction dan özellikler ekliyorlar
buna göre skyblock-survival ikisi bir arada olabilir farklı bir proje yapman gereken survival dünyasında blok kırınca envantere gelmeyecek
claim ekleyeceksin skyblock dünyasında kastıklarınla survival dünyasında claimle kasılacaksın böyle bir proje tutabilir yani burdan anlattığım
farklı oyun türleri eklerlersede tutabilir.

Son dediğin şey mantıklı gelmiyor bana skyblock belli bir oyun oynanışı var fazla üstüne çıkmaya/değiştirmeye gerek yok bence

Bitmeyen OPSkyblock lar :D

Abi Anlamadığım Şey Yahu Aynı Sistem Bazılarında 3-5 Şey Farklı Sadece Ayrıyetten Sarmıyor Bence Çünkü /adakit Yazınca İnsanın Oynayası Gelmiyor Daha. Ya Adakiti Kaldırsınlar Yada Emek Yapın Emek Sarıyor Ve Oynanıyor Çünkü Zor Başlangıçla Emeğinle Gelişerek Gidiyorsun
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Zediaph Hala Serverine Giremiyorum Bu Arada İstediğin Skript Aklımda Sadece O Karelerden Bitane Örnek Atarsan Sevinirim Hangi Kareyi Kullanacağımı Şaşırdım.

Emek Skyblocklara Bi Skript Yapmayı Düşünüyorum Sölemicem Fikrim Çalınmasın Diye :D

Bence şu skyblockla survival ve creative birleştirilebilir ama tam creative şimdi bir arsan olacak birtanede tarafsız birisini bulucaksın her gun yapı savaşı olacak kazanana ise para odulu boyle biraz daha eğlenceli olabilir.

Gerçekten haddinden fazla bir şekilde skyblock sunucu var değil mi? burda skyblock sunucular üstüne biraz konuşup beyin fırtınası yapalım istedim sizce skyblock sunucular ne yapmalı kendini nasıl öne çıkarmalı veya oyuncu olmadığı halde boş çalışan sunucular ne yapmalı ve neden 100 200 tane opskyblock var ve neden bunların hepsi aynı sistemlerle çalışıyor gibi sorular güzel şeyler bekliyorum Sevgi saygı çerçevesinde güzel bir konuşalım bu konuyu
OP Skyblock sunucuları günümüzde trde çok fazlalaştı bundan 2 sene önce madnetwork varken daha azdı mesela. Eski oyuncularımız ve şuan yeni oyuncular giriyorlar op skyblock paketi diye veya bunu bile yazmadan bir hostun paketini alıyorlar ücretsiz geliyor zaten. Oyunun iyice cıvkı çıktı bence. 2 sene önce açtığım op skyblock +100 görmüştü ve Allaha şükür hiç +20 den aşağı falan düşmemiştik. Aylar önce emek skyblock açtığımda oyuncu 20 bile olmamıştı.(Daha kullanılmayan/Hala kullanılmayan bir çok sistemim olmasına rağmen)

İşin özeti ben bir op skyblock oyuncusuna sordum geçen günlerde sıkılmıyor musun ? Ne zevk alıyorsun diye bana şöyle bir cevap verdi;
''Bu da emek skyblock gibi burada da prizmarinler vb pahalı onları almaya çalışıyorsun elmaslar kolay ama az level veriyor. Emek skyblockla aynı mantık ama sadece elmas gibi değerli madenler ucuz.'' demişti.
Aslında bu söylediği bana da mantıklı geldi, çünkü demir gibi spawnerlerin bir önemi yok ama prizmarin gibi spawnerlerin öneminin çok olduğunu görüyoruz.

TEK SORUN SUNUCULARIN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMEYİP HERKESTE OLAN SİSTEMLERLE DEVAM ETMESİ VE PARA KAZANMASI.
Ben madnetwork varken aylık 1000 1200 arası kazanır yarısını hostinge yarısını da yeni pllere ve skriptlere harcardım. Şuan sunucu açanların amacı sadece daha çok oyuncu ve daha çok para.

Buraya kadar okuyan varsa teşekkürler :)

OP Skyblock sunucuları günümüzde trde çok fazlalaştı bundan 2 sene önce madnetwork varken daha azdı mesela. Eski oyuncularımız ve şuan yeni oyuncular giriyorlar op skyblock paketi diye veya bunu bile yazmadan bir hostun paketini alıyorlar ücretsiz geliyor zaten. Oyunun iyice cıvkı çıktı bence. 2 sene önce açtığım op skyblock +100 görmüştü ve Allaha şükür hiç +20 den aşağı falan düşmemiştik. Aylar önce emek skyblock açtığımda oyuncu 20 bile olmamıştı.(Daha kullanılmayan/Hala kullanılmayan bir çok sistemim olmasına rağmen)

İşin özeti ben bir op skyblock oyuncusuna sordum geçen günlerde sıkılmıyor musun ? Ne zevk alıyorsun diye bana şöyle bir cevap verdi;
''Bu da emek skyblock gibi burada da prizmarinler vb pahalı onları almaya çalışıyorsun elmaslar kolay ama az level veriyor. Emek skyblockla aynı mantık ama sadece elmas gibi değerli madenler ucuz.'' demişti.
Aslında bu söylediği bana da mantıklı geldi, çünkü demir gibi spawnerlerin bir önemi yok ama prizmarin gibi spawnerlerin öneminin çok olduğunu görüyoruz.

TEK SORUN SUNUCULARIN KENDİLERİNİ GELİŞTİRMEYİP HERKESTE OLAN SİSTEMLERLE DEVAM ETMESİ VE PARA KAZANMASI.
Ben madnetwork varken aylık 1000 1200 arası kazanır yarısını hostinge yarısını da yeni pllere ve skriptlere harcardım. Şuan sunucu açanların amacı sadece daha çok oyuncu ve daha çok para.

Buraya kadar okuyan varsa teşekkürler :)
Zaten sunucusunu geliştirmeyen/geliştiremeyen insanların sonu parası bitene kadar aylık kendi cebinden verir verir durur işte oraya para verir buraya para verir sunucusunda 300 TL lik website skripti var adamda authme ile bağlıyamamış otomatik kayıt dahi edemiyor böyle insanlarda var işte gereksiz yerlere para döken para kazanıcam derken para vakit kaybeden böyle insanlar sadece oyunculara vakit kaybettiriyor.

Bitmeyen OPSkyblock lar :D

Abi Anlamadığım Şey Yahu Aynı Sistem Bazılarında 3-5 Şey Farklı Sadece Ayrıyetten Sarmıyor Bence Çünkü /adakit Yazınca İnsanın Oynayası Gelmiyor Daha. Ya Adakiti Kaldırsınlar Yada Emek Yapın Emek Sarıyor Ve Oynanıyor Çünkü Zor Başlangıçla Emeğinle Gelişerek Gidiyorsun

Zediaph Hala Serverine Giremiyorum Bu Arada İstediğin Skript Aklımda Sadece O Karelerden Bitane Örnek Atarsan Sevinirim Hangi Kareyi Kullanacağımı Şaşırdım.

Emek Skyblocklara Bi Skript Yapmayı Düşünüyorum Sölemicem Fikrim Çalınmasın Diye :D
Azerbeycandan falan mı girmeyi deniyorsun discord üzerinden bana bilgi verebilirsen yardımcı olayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl