SkyBlock Sunucu Projesi: Yenilikçi İş Ortakları Aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Farve#8283
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 267
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Farve#8283

I don't know.
Elmaslar
105
Merhaba Değerli MC-TR Takımları ve Onaylı Satıcıları,
Uzun bir süredir Minecraft sektöründe aktif olarak yer almasam da, hayalimdeki sunucuyu hayata geçirme isteğim hiç dinmedi. Şu anda aklımda olan sunucu türü OpSkyBlock. Ancak 1.16 sürümünden sonra Minecraft oynamayı bırakıp tamamen iş hayatına odaklandığım için, sektördeki son gelişmelerden haberdar değilim. Mevcut sunucu sistemlerinin oldukça gelişmiş olduğunu düşünüyorum ve önümüzdeki 1 ila 3 ay içinde yeni bir sunucu açmayı hedefliyorum. Bu süreçte, uzun vadeli iş ortaklıkları kurmak istiyorum.

İş Ortaklarından Beklentilerim:
  • Ekip üyelerimizin çözemediği teknik sorunlarda, gerektiğinde ücreti karşılığında destek sağlayabilecek uzmanlar.
  • Sektör araştırmaları yapabilecek, sunucumuza yenilikçi özellikler katabilecek ve danışmanlık hizmeti verebilecek kişiler (danışmanlık ücreti ayrıca ödenecektir).
  • Şu an için 3 farklı ekiple çalışmayı planlıyorum. Amacım, sürekli iş ortağı değiştirmek yerine, uzun süreli ve güvenilir iş ortaklıkları kurmaktır.

İlk İş Talebim:
  • Sektördeki popüler SkyBlock sunucularında kullanılan pluginlerin detaylı bir analizini yapmanız.
  • SkyBlock konseptine değer katabilecek, sektörde henüz yaygın olmayan plugin önerileri sunmanız.
  • Günümüz şartlarında, sıfırdan bir SkyBlock sunucusu kurmak için olmazsa olmaz denilebilecek bir plugin listesi hazırlamanız.

Önemli Not:
Lütfen Discord bağlantısı yerine, referanslarınızı veya daha önce gerçekleştirdiğiniz projeleri benimle paylaşın.
Ücretlendirme, talebinize ve yapılacak işin kapsamına göre karşılıklı olarak belirlenecektir.

Bu talebi basit bir iş olarak görmemenizi rica ediyorum. İlk iş talebinde göstereceğiniz başarılı bir çalışma, gelecekteki projelerde de sizinle çalışmak istememe yol açacaktır. Amacım, uzun vadeli ve güvenilir iş ortaklıkları kurmaktır.

Merhabalar,

İş ortağı derken projeniz için sizinle birlikte yöneticilik yapacak, masrafları beraber ödeyip beraber kararlar aldığınız ortaklıktan mı söz ediyorsunuz, yoksa 3 ayrı konuda geliştirici vb. ekip arkadaşı mı arıyorsunuz pek anlayamadım.

Merhabalar,

İş ortağı derken projeniz için sizinle birlikte yöneticilik yapacak, masrafları beraber ödeyip beraber kararlar aldığınız ortaklıktan mı söz ediyorsunuz, yoksa 3 ayrı konuda geliştirici vb. ekip arkadaşı mı arıyorsunuz pek anlayamadım.
Merhaba,

İş ortağı ifadesiyle kastettiğim, projemizin yönetiminde birlikte karar alacağımız, masrafları bölüşeceğimiz bir ortaklık değil. Mevcut ana ekibimiz yazılım geliştirme konusunda yetkin olsa da, Minecraft sunucu yönetimi konusunda dışarıdan desteğe ihtiyaç duyuyoruz.

Aradığımız kişiler, sunucu açılış sürecinde ekiplerimize rehberlik edebilecek, tecrübeleriyle yol gösterebilecek uzmanlardır. Özellikle, teknik sorunların çözümünde (örneğin, TPS optimizasyonu gibi konularda) pratik yöntemler sunabilecek, hata durumlarında hızlı ve etkili çözümler üretebilecek kişilere ihtiyacımız var.

Dolayısıyla, bu iş birliği bir ortaklık ilişkisi değil, daha çok bir müşteri-tedarikçi ilişkisi şeklinde olacaktır. Ekibimize dışarıdan tecrübe ve bilgi birikimi sağlayacak, gerektiğinde destek verecek uzmanlarla çalışmak istiyoruz.

Merhaba,

İş ortağı ifadesiyle kastettiğim, projemizin yönetiminde birlikte karar alacağımız, masrafları bölüşeceğimiz bir ortaklık değil. Mevcut ana ekibimiz yazılım geliştirme konusunda yetkin olsa da, Minecraft sunucu yönetimi konusunda dışarıdan desteğe ihtiyaç duyuyoruz.

Aradığımız kişiler, sunucu açılış sürecinde ekiplerimize rehberlik edebilecek, tecrübeleriyle yol gösterebilecek uzmanlardır. Özellikle, teknik sorunların çözümünde (örneğin, TPS optimizasyonu gibi konularda) pratik yöntemler sunabilecek, hata durumlarında hızlı ve etkili çözümler üretebilecek kişilere ihtiyacımız var.

Dolayısıyla, bu iş birliği bir ortaklık ilişkisi değil, daha çok bir müşteri-tedarikçi ilişkisi şeklinde olacaktır. Ekibimize dışarıdan tecrübe ve bilgi birikimi sağlayacak, gerektiğinde destek verecek uzmanlarla çalışmak istiyoruz.
Öncelikle yapacağım yorum için lütfen kötü bir düşünce ile yaklaşmadığımı anlayın.

Ekibiniz yetkin kişilerden oluşuyor ise "Aradığımız kişiler, sunucu açılış sürecinde ekiplerimize rehberlik edebilecek, tecrübeleriyle yol gösterebilecek uzmanlardır. Özellikle, teknik sorunların çözümünde (örneğin, TPS optimizasyonu gibi konularda) pratik yöntemler sunabilecek, hata durumlarında hızlı ve etkili çözümler üretebilecek kişilere ihtiyacımız var." cümlenizdeki yoruma göre hataları çözmek ve teknik sorunlar gibi yazılım konusunun çok çok basit bir alanında destek ve çözüm üretecek kişilere ihtiyacınız var ise ekibinizi tekrardan gözden geçirmenizi öneririm. Bu tarz durumları zaten yazılımı bilen hayli hayli her türlü kişi basitçe halledebilir.

Eğer 0 dan özel paket yapımı tarzında bir çalışma isteğiniz var ise bu konuda sizlerle çalışabilirim. Bunun haricinde "sunucu açılış sürecinde ekiplerimize rehberlik edebilecek, tecrübeleriyle yol gösterebilecek uzmanlardır" bu tarz bir durum için topluluk yöneticisi vb yetkili ekip tarzındaki görevleri sürdürmem pek mümkün değildir.

Referans olarak @Brolve verebilirim. Ekstra olarak forum üstünde mevcut olarak onaylı satıcı rolüm ve satış konularımı inceleyebilirsiniz. Discord üstünde birçok müşteri yorumum da elbetteki bulunmaktadır.

Eğer iletişime geçmek isterseniz discordum benjamin17 üstünden 7/24 aktif olamasam bile çoğunlukla aktif olmaya çalışmaktayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl