Çözüldü Skyblock sunucu için sürüm önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EfeTurkS

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Merhabalar. Bir Skyblock sunucusu projem var. Bir iki yıldır piyasaya uzaktım. Daha çok RPG öğelerini barındıran bir skyblock sunucusu açacağım. Sunucum için sizce sürüm ne olmalı? Şuanda 1.20.6 olarak hazırlamaya başladım ancak şüphelerim var. Güncel duruma bakarsak Skyblock sunucusu için en uygun sürüm hangisidir? Fikrinizi belirtir ve bana bu yardımcı olursanız çok sevinirim. Yardımınız için şimdiden teşekkürler :)

(Not: Konuyu doğru yerde açtığıma emin değilim, yanlışlık varsa kusura bakmayın.)

1.20.4 ve üstü olursa iyi olur, çünkü genellikle oyuncular hep aynı sürüm ve klasik sunuculardan sıkılmış durumda, kendinize özgü farklı özelliklerli bir sunucu yaparsanız sunucu tutabilir, Başarılar.

1.21.1 çoğu plugin için destekli bir sürüm önerim bu yönde olacaktır.

Kafam rahat olsun diyorsaniz 1.20.4 ustune gecmeyin ama zaten eskiyen bu surum onumuzdeki aylarda daha da eskiyecek,bu yuzden 1.21 tabanli olmasi daha iyi

Son düzenleme:
Temel bağlar içereceğinden ve açık dünya olmayacağından dolayı 1.18.2 öneririm çünkü bu sürüm tartışmasız olarak pvp bakımından zirvede yer alıyor, çoğu güncel veya eski artık güncelleme almayan pluginler ile uyumlu zira sorun yaşadığınızda eski sürüm olduğundan dolayı forum sayfalarında rahatlıkla hata çözümlerini bulabilirsin, ha ben olabildiğince güncel bir alt sürüm istiyorum dersen 1.20.1 / 1.20.4 öneririm, bu sürümlerde gayet her türlü sunucu açısından elverişlidir. Bir çok insan paper önerecektir ama benim tercihim purpur dan yana.

Bir çok insan paper önerecektir ama benim tercihim purpur dan yana.
purpur skyblock için gereksiz, purpur.yml'deki ayarların büyük bir çoğunluğu survival - vanilla için, bir skyblock sunucusunun purpur ayarlarını kullanacağını zannetmiyorum

Önerileriniz için teşekkür ederim. Mevcut kurduğum 1.20.6 paper sürümünden devam edeceğim sanırım. 1.20.4 olarak düşünmüştüm ancak birkaç sorunla karşılaştım.

1.20.4 önerim olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl