Çözüldü Skyblock Server Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Akkoz

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
5

Discord:

AlpBey34#0283

Öncelikle ayrı ayrı konu yer edeceğine bir konuda bir kaç sorunumu yazmak istedim.
1) Skyblock adası oluşturulduğunda Tabelada'ki başka sunucunun ismi yazıyor. Bunu Nasıl düzeltebilirim.

2) /gm1, /clear, /essentials reload gibi komutları girince başka sunucunun ismi çıkıyor nasıl düzeltebilirim ? Örnek ;
BeldeNW yazisi.png

3) CrazyCrates Pluginini kullanıyorum ve oradaki VIP anahtarı vip kitine eklemek istiyorum nasıl ekleyebilirim ?
kite anahtar ekleme.png

4) Bu sistem nasıl yapılıyor ?
giriş koruması.png

Merhaba,
1. plugins > ASkyBlock > locale > tr_TR.yml'den tabeladaki sunucu adını değiştirebilirsiniz.

2.plugins > Essentials > messages_tr.yml düzenleyebilirsiniz veya plugins > Essentials'ı jar olarak açın ve messages_tr.yml düzenleyin.

3. CrazyCrates pluginindeki anahtarılar kite koymak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyi kullanabilirsiniz.

4.Skript ile yapılmış olabilir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sorunlarınız çözüldüyse bildiriniz.

Son düzenleme:
Merhaba,
1. plugins > ASkyBlock > locale > tr_TR.yml'den tabeladaki sunucu adını değiştirebilirsiniz.

2.plugins > Essentials > messages_tr.yml düzenleyebilirsiniz veya plugins > Essentials'ı jar olarak açın ve messages_tr.yml düzenleyin.

3. CrazyCrates pluginindeki anahtarılar kite koymak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
eklentiyi kullanabilirsiniz.

4.Skript ile yapılmış olabilir.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Sorunlarınız çözüldüyse bildiriniz.
2.problemde jar olarak açıyorum fakat messages_tr.yml yi bulamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl